To je to što me zanima!

Glavaš: Prijetećim pismima narušavaju moj položaj...

Glavaš je podnio državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv anonimnih autora prijetećih pisama koje su primili svjedoci i novinar Hedl
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš u kaznenoj prijavi koju je podnio protiv anonimnih autora navodi da ta prijeteća pisma posve očigledno imaju dvostruku funkciju.
- S jedne strane njima se želi uznemiriti primatelje tih pisama i izazvati kod njih stalan strah te istovremeno dovesti do većeg uznemirenja građana, a s druge strane tim se pismima želi nauditi mojem položaju u procesu kao i položaju ostalih - kazao je Branimir Glavaš i dodao kako se ujedno želi narušiti i njegov ugled saborskog zastupnika i osobe koja se uvijek i u svakoj prilici zauzimala za poštivanje zakonitosti, reda i pravnog postupka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • had 14.02.2008.

    To su igre bez granica i pravila.Da sam Glavaš,u prvom susretu sa policijom rekao bi što svi osiječani znaju~~~Da ubijao sam i mučio srbe za dobrobit hrvatske države.Imao sam punu podršku Franje Tuđmana.I što sada hoćete od mene.Ja sam učinio što se tražilo iz Zagreba.Zbilja neznam što hoćete. Rado bi vam pomogao ali sve mi je nejasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare