To je to što me zanima!

Glavaš: U parlamentu je opće rasulo. Vlada nema budućnost

Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka, obavještajnih službi. Tako je radio i Sanader. Od reformi nema ni r, kaže Glavaš
Vidi originalni članak

Svečanom proslavom u Hrvatskom narodnom kazalištu HDSSB obilježio je 10 godina svog osnutka. Odmah na početku prikazan je film o nastanku stranke čiji je idejni pokretač Branimir Glavaš, ujedno i glavni lik filma.

- Učenici boljševičkog sustava napisali su optužnicu protiv mene i represivni aparat krenuo je u moje hapšenje. Očekivalo se da ćemo se razbježati. Ali nisu uspjeli u toj ideji - rekao je u uvodu Glavaš dodavši kako je HDSSB deset godina parlamentarna stranka čije se zastupnike u Saboru šutke sluša.

- Upravo smo mi u predizborno vrijeme bili politički imperativ Tomislava Karamarka koji nas je želio uništiti. Bio je bahat, siguran u pobjedu, obećavao nemoguće. Gdje su sada njihova obećanja? U parlamentu je opće rasulo. Petkom ne mogu okupiti kvorum za glasanje. Već dva tjedna nisu donijeli ni jednu odluku, a u 4 mjeseca tek desetak sakatih prijedloga i izmjena. Ni jedni ni drugi nemaju nikakav program, niti su ga ikada imali. Ne zanima njih gospodarstvo ni oporavak zemlje. Karamarka zanima jedino vlast nad represivnim aparatom, kontrola policije, Uskoka, obavještajnih službi. Znamo zašto je to. Tako je radio i Sanader. Ova vlada nema budućnost. Od reformi nema ni r -  rekao je Glavaš dodajući da svi koji dođu na vlast samo brinu kako tu i ostati.

Glavaš je godišnjicu osnutka iskoristio da najavi početak njihove predizborne kampanje za lokalne izbore iduće godine. HDSSB najavljuje žestoku borbu za grad Osijek, u kojemu se, kako kaže, od dolaska Vrkića, već tri godine ništa ne radi, ali i za županiju na kojoj su već godinama na čelu.

Predsjednik stranke Dragan Vulin i župan Vladimir Šišljagić zahvalili su svom članstvu na odanosti i podršci istaknuli kako je HDSSB i dalje stranka kojoj je u cilju isključivo borba za slavonskog seljaka i jaku slavonsku regiju.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • bolje_grob_nego_rob 08.05.2016.

    zločinac a ne heroj....

  • KAMOcemo_28 08.05.2016.

    *******......Poštovani, dobio/la si žuti karton za post ispod zbog kršenja pravila br. 4...????????.....*********..........Štovani admine, nikoga vrijedao nisam, iznosim svoje osobno mišljenje, stav i vrijednosni sud i na to imam pravo i to moje pravo štite zakon i Ustav,..Ovo što se ovdje dogadja je sramotno i podsjeca na najmracnija vremena verbalnog delikta, progona neistomišljenika. Ovakav napad na slobodu javne rijeci nespojiv je s europskim pravnim, moralnim i svakim drugim naslijedem....................demokracija i sloboda govora na njihov nacin...ima da muciš ili ceš bit izbrisan i blokiran . ??????????

  • KAMOcemo_28 08.05.2016.

    ........................... . Zašto volite Karamarka: ............................ 1. Zato što je kriminalac?....... 2. Zato što je postao UDB-aš da ne bi završio u zatvoru zbog kriminala?............. 3. Zato što je bio predstojnik ureda UDB-aša Josipa Manolica? ......... 4. Zato što je bio o nacelnik izbornog stožera Stjepana Mesica?........... 5. Zato što je „locirao, dao uhititi i transferirati“ Antu Gotovinu?............ 6. Zato što kaže da za branitelje ne trebaju važiti hrvatski zakoni?............. 7. Zato što organizira teroristicke akcije (plinske boce)? .............................sedam (7) pitanja..............jedan (1) odgovor........hvala !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare