To je to što me zanima!

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek pozitivna na koronu

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske će veći dio svojih poslova obavljati od kuće koristeći sredstva elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze koje su bile zakazane, javlja DORH
Vidi originalni članak

Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek je u izolaciji i pozitivna na korona virus, a njezin prvi zamjenik čeka rezultate, poručio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković na sjednici u srijedu ujutro. 

Naime, saborski zastupnici trebali su sutra raspraviti godišnje izvješće Državnog odvjetništva, no sada ne znaju hoće li ga itko imati doći u Sabor predstaviti. 

KREĆE CIJEPLJENJE Britanci se cijepe idući tjedan! Odobrili Pfizerovo cjepivo, mi smo naručili milijun doza

O tome se oglasio i DORH. Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek je od utorka, 1. prosinca 2020. u obveznoj izolaciji prema uputi nadležnog epidemiologa zbog pozitivnog nalaza na COVID-19.

USKORO OČEKUJU GRIPU Capak: Napravili smo detaljan plan cijepljenja protiv korone

Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske će veći dio svojih poslova obavljati od kuće koristeći sredstva elektroničke komunikacije, a odgodit će se one obveze koje su bile zakazane i u kojima je bila predviđena njena prisutnost.
Sukladno Zakonu o državnom odvjetništvu Glavnu državnu odvjetnicu u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske mijenjat će prvi zamjenik.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Palamudan 02.12.2020.

    A u klinac.. Kak cemo sad dalje

  • Ustanimo protiv koruptivne gamadi. HR u srcu 02.12.2020.

    To na slici pokazuje: "ljudi ovoliku kuronu mi je ućero i ja tru... mislim pozitivna".

  • 02.12.2020.

    Uff, patit će posa. Kako će država bez nje🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare