To je to što me zanima!

Glavni tajnik SDP-a pozitivan je na korona virus, šef stranke s njim nije bio u kontaktu...

Vedran Babić i ponedjeljak poslijepodne primijetio je da ima povišenu temperaturu. Testirao se i dobio pozitivan nalaz na koronavirus. Ima blage simptome i osjeća se dobro...
Vidi originalni članak

Glavni tajnik SDP-a Vedran Babić pozitivan na koronavirus, priopćili su iz SDP-a. U ponedjeljak ranije poslijepodne primijetio je da ima povišenu tjelesnu temperaturu, a nakon toga se testirao.

SKUPILI POTPISE: SDP pokreće opoziv ministra Ćorića: 'Zbog niza afera on više ne može obnašati tu dužnost'

O svom pozitivnom nalazu odmah je obavijestio vodstvo stranke i sve pojedince s kojima je bio u neposrednom kontaktu. Ima blage simptome, osjeća se dobro i kod kuće je, navode iz SDP-a. 

CRODEMOSKOP SDP smanjio razliku iza HDZ-a! Na vrhu pozitivaca i negativaca sad su premijer i predsjednik

Predsjednik SdP-a Peđa Grbin ističu nije bio u kontaktu s glavnim tajnikom stranke, jer je posljednjih obilazio lokalne organizacije. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Smoke_on_the_Water 11.11.2020.

    Nakon jučerašnje rasprave u saboru o interpelaciji protiv Vlade RH puno veći problem od korone je kod SDP-a a i ostalih političkih patuljaka neukost, zadrtost, primitivizam, sebeljublje, pomanjkanje kućnog i bio kakvog odgoja i sve ostalo što "krasi" loše osobe. 

  • Prehlađeni Predsjednik 11.11.2020.

    Još jedan neodgovorni političar koji se ne drži jednostavnih epidemioloških mjera. Trebala bi im Vidović Krišto svima davati instrukcije kako ostati zdrav.

  • isoc 11.11.2020.

    Dobro da nije Domagoj Hajduković , jer tada bi i 90% muške populacije u SDP-u bilo pozitivno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare