To je to što me zanima!

Gledajte emisiju od 14 sati: Psihijatar Veljko Đorđević kod Borisa Rašete u studiju 24sata

Možemo li sačuvati psihičku stabilnost, u vrijeme kad nam prijeti možda i nuklearni sukob i kad je izvjesno da ćemo idućih godina živjeti oskudnije, plaćati skuplje i zarađivati manje?
Vidi originalni članak

Nakon pandemije, došao je rat - dvije stvari koje nismo željeli ni zamišljati. Bolest je nametnula izolaciju, distancu, maske, u mnogo slučajeva usamljenost. Mnogi ljudi ne vide izlaz ni perspektivu. Rat Rusije i Ukrajine samo je pojačao osjećaj beznađa. Kako se boriti s njim? Možemo li sačuvati psihičku stabilnost, u vrijeme kad nam prijeti možda i nuklearni sukob i kad je izvjesno da ćemo idućih godina živjeti oskudnije, plaćati skuplje i zarađivati manje? O svemu tome u današnjoj emisiji, koju možete gledati u live prijenosu na svim platformama 24sata razgovarat će dr. Veljko Đorđević, ugledni nagrađivani hrvatski psihijatar te novinar 24sata Boris Rašeta. 

Emisija u studiju 24sata: Pratite uživo 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jakosamo 22.03.2022.

    Jadni mi tko nam usred Hrvatske vodi emisije...

  • Dobri dUpin 20.03.2022.

    Avaj rašeta , na što spade da posegneš za gospodinom psihijatrom ,,, bi joža (102) povedal 'to se tak ne dela' , otarasi se istog ne treba tito borise u najboljim si godinama .... Malo satire za one koji istu svataju ozbiljno .

  • Gnjezdo Obada 20.03.2022.

    Moj doktor je lud takoder.Vidim mu na faci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare