To je to što me zanima!

Glogoški: Neću iseliti iz kuće, Matića ne shvaćam ozbiljno

Rok za iseljenje ističe u utorak. Glogoški trenutačno nije u kući jer je u Osijeku, ali najavljuje da će se vratiti te da ne planira iseliti iako ga ministar Matić želi izbaciti
Vidi originalni članak

Predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida I. skupine i jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66 Đuro Glogoški ponovio je da neće iseliti iz kuće u Zaprešiću bez obzira na rok za izlazak koji ističe u utorak, javlja N1.

Glogoški trenutačno nije u kući jer je u Osijeku, ali najavljuje da će se vratiti te da ne planira iseliti iako ga ministar Matić namjerava izbaciti. 

- Ne mogu ozbiljno shvatiti Matića jer pati od PTSP-a - nekad više, nekad manje - kaže Glogoški.

Ministar branitelja Predrag Matić donio je u četvrtak odluku po kojoj Glogoški do 7. travnja mora iseliti iz kuće u Zaprešiću. Dan nakon toga Glogoški je poručio kako dopis o iseljenju iz Ministarstva branitelja nije niti pročitao:

- Ne pakiram kofere - poručio je tada Glogoški.

Idi na 24sata

Komentari 500

  • ivič 07.04.2015.

    sram te bilo a oni kojima je to potrebno nedaš?Vi niste štrajkaši kad možeš spavati na dvije lokacije!

  • Tirke 07.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Rollan Rollan 07.04.2015.

    Glogoškog treba privesti pred komisiju za ponovno utvrđivanje tjelesnih oštečenja. Zatim pošteno utvrditi u kojim okolnostima je došlo do tjelesnih oštećenja. Nakon toga treba ga, ako uopće ima ikakove škole, prekvalificirati i zaposliti preko uriha. Pa kad zaradi, neka onda plaća svoje zahebancije uzduž i poprijeko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare