To je to što me zanima!

Glogoški se nadao Milanoviću, premijer poručio da neće doći

Iz Vlade su poručili kako premijer ne može doći na okrugli stol kojega organiziraju oni koji traže ostavku njegovog ministra čime pokazuju da ne žele razgovarati
Vidi originalni članak

Premijer ne može ići na okrugli stol čiji organizatori traže bezuvjetnu ostavku njegovog ministra jer time pokazuju da nisu spremni za razgovor na koji pozivaju, rekao je glasnogovornik Vlade Nikola Jelić. 

Time je otklonio svaku mogućnost da se Zoran Milanović pojavi u Novinarskom domu na okruglom stolu pod nazivom "Istinom 100 posto za Hrvatsku", koji organiziraju čelnici braniteljskih udruga koji mjesecima prosvjeduju u Savskoj 66 u šatoru ispred Ministarstva branitelja. 

Poziv premijeru u četvrtak je u Banskim dvorima urudžbirao Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida prve skupine.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Fighter for Justice 25.04.2015.

    Sa Milanovicem se vise nemoze nista racunati! Simpl prepotentan,nepametan tip,boze sacuvaj nas od takvih

  • mata iz inata 25.04.2015.

    pa ljudi moji da li se netko od vas zapitao "pa tko je Đuro Glogoški da zove premijera države na razgovor" STRAŠNO! Čitam danas u Glasu Slavonije da ratni vojni invalid Popovski, ima mirovinu 2.800,00 kn, pa se pitam koji su to kriteriji da Glogoški dobije stan, a ima kuću, dobiva automobile i mjesečno 25.000,00 kn?

  • Razum999 25.04.2015.

    Okrugli sto 12 vitezova gdje samo Glogoški može govoriti a ostali se mogu slikati:i klimati glavom ili će biti kako on kaže ili neće biti nikako!!!:žali bože prostora

Komentiraj...
Vidi sve komentare