To je to što me zanima!

Glogoški sumnja u rezultat da većina ne podržava prosvjed

Jedan od vođa braniteljskog prosvjeda Đuro Glogoški najavio je konferenciju za novinare za srijedu. Predstavit će rezultate ankete koju su naručili prosvjednici
Vidi originalni članak

Predsjednik udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata I. skupine Đuro Glogoški u ponedjeljak je izjavio kako sumnja u vjerodostojnost ankete RTL-a prema kojoj većina građana ne podupire prosvjed branitelja ispred resornog Ministarstva u Savskoj 66.

Za srijedu je najavio konferenciju za novinare na kojoj će prosvjednici predstaviti rezultate svoje ankete.

Među političkim strankama prosvjed branitelja najviše podržavaju HDZ-ovci (70 posto), a najmanje SDP-ovci (5,2 posto). Članovi Živog zida su podijeljeni, 40 posto ih je za prosvjed u Savskoj ulici, a 35,7 posto je protiv. U ORaH-u i HNS-u su nadmoćno protiv prosvjeda.

Prema regijama, najveću potporu prosvjednici imaju u Dalmaciji, Slavoniji te Zagrebu i okolici, ali tamo je i najveći postotak građana koji su protiv prosvjeda.

Idi na 24sata

Komentari 463

  • bkladarb 12.03.2015.

    Oooo daj bože ti se pokvario ležaj na kolicima,zlotvore..šteta što si invalid da ljudi moraju ovako o tebi pisati,al vjeruj zaslužio si gade..

  • jasna1962 11.03.2015.

    Ja prva ne podrzavam prosvijed .Kaj tebi nije jasno.

  • Zorba 11.03.2015.

    Gospodine Djuro, pretjerali ste. Bili ste heroj u ratu, ali pitanje je kako biti heroj u miru. Tesko...Jer treba pobijediti sebe, a to teze ide! Iz iskustva vam govorim - pokusajte, jer to su najsladje pobjede. Ako nista, ono barem nitko ne gubi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare