To je to što me zanima!

Glumac osuđen na doživotni zatvor zbog ubojstva majke, planirao ubiti i Justina Trudeaua

Glumac je priznao krivnju za ubojstvo drugog stupnja, nakon što je prvotno bio optužen za ono prvog stupnja, a tužitelji su naveli i da je planirao ubiti kanadskog premijera Justina Trudeaua
Vidi originalni članak

Ryan Grantham (24), glumac poznat po kratkoj ulozi u Netflixovoj seriji 'Riverdale', osuđen je na doživotni zatvor zbog ubojstva majke Barbare Waite u 2020. godini.

Rayan je osuđen u utoran na Vrhovnom sudu Britanske Kolumbije u Vancuveru. Pravo na uvjetni otpust neće imati sve dok ne odsluži 14 godina, piše BBC.

SVE JE SNIMIO Glumac iz Netflixove serije ubio svoju majku, a dokazi pokazali da je planirao ubiti i Trudeaua

Glumac je priznao krivnju za ubojstvo drugog stupnja, nakon što je prvotno bio optužen za ono prvog stupnja. Tužitelji su naveli i da je planirao ubiti kanadskog premijera Justina Trudeaua (50). S obzirom na to da je priznao ubojstvo, njegova kazna bila je očekivana na sudu u Kanadi. 

Podsjetimo, posljednje ročište za izricanje presude Ryanu Granthamu na Vrhovnom sudu održano je sredinom lipnja ove godine. Na njemu je izneseno izvješće o mentalnom stanju i ponašanju mladog glumca prije i nakon što je ubio svoju 64-godišnju majku u njihovoj gradskoj kući u Squamishu.

Zvijezda serije 'Riverdale' ustrijelio je svoju majku u potiljak dok je svirala klavir 31. ožujka 2020. On je priznao krivnju za ubojstvo drugog stupnja u ožujku nakon što je prvotno bio optužen za ubojstvo prvog stupnja, izvijestio je tada CBC.

Sud je u lipnju saslušao kako je glumac uvježbavao ubojstvo i čak snimio video zapise koji su prikazani na sudu, uključujući četverominutni segment snimljen satima nakon ubojstva u kojem je priznao ubojstvo i pokazao mrtvo tijelo svoje majke.

Kako su otkrili na sudu, Ryan je sljedećeg dana spremio u automobil tri pištolja, streljivo, 12 molotovljevih koktela, potrepštine za kampiranje i zemljovid s uputama do Rideau Cottagea u Ottawi i krenuo na istok s idejom da će ubiti premijera Justina Trudeaua. No, do njegove kuće nikada nije stigao već se predao u sjedište policije u Vancouveru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vedji777 23.09.2022.

    strašno

  • birtijasport 23.09.2022.

    Ko?

  • Freedom to own guns 23.09.2022.

    Joj pa šta nisi prvo Trudeaua? Moraš znati svoje prioritete. Brate mili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare