To je to što me zanima!

Glumio da je liječnik pa mu pacijent umro na rukama

Njemačka: Sascha je glumio liječnika. Bolnica ga je poslala da pomogne umirovljeniku (66) koji je imao srčani udar. Oživljavao ga je, no on je umro
Vidi originalni članak

Nijemac Sascha St. (26) nikada nije završio ni srednju školu. Krivotvorio je dokumente i u ljeto 2009. se prijavio za posao liječnika. Klinika u Münchenu je tražila asistenta anesteziloga i zaposlila je Saschu koji se predstavljao kao doktor Schenk. Do prosinca je obavljao narkoze, a nakon toga je nestao. U siječnju je postao liječnik u klinici u Horbu.  Umirovljenik Julius R. (66) je imao srčanu udar. Obitelj je pozvala hitnu pomoć. U pomoć mu je stigao Sascha i pokušao ga je oživjeti, no umirovljenik je umro. Sascha je opet počeo tražiti novi posao. Da bi bio bliže djevojci , natjecao za posao u klinici u Aspachu. Osim što je opet poslao lažne dokumente, napisao je i pismo u kojem je kritizirao rad obližnje hitne pomoći. U pismu je bilo 60-tak pogrešaka. Ravnatelju klinike je to bilo sumnjivo. Prijavio ga je. Sascha je policiji sve priznao. Nalazi se u istražnom zatvoru.

STVARI SELIO VOZILOM HITNE
Gerd S. (49), Saschin otac, kaže da je njegov sin završio najniži stupanj srednje škole te da nikada nije maturirao. Kad se selio iz obiteljskog doma, stvari je vozio u vozilu hitne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jadro73 16.02.2010.

    http://www.index.hr/vijesti/clanak/sud-oslobodio-laznog-lijecnika-filipovica-/119502.aspx Evo vam ovog našeg!Zove se Siniša Filipović i glumio je kirurga,a u stvari je med.tehničar sa srednjom školom.

  • jadro73 16.02.2010.

    Što se čudite?Pa prije nekoliko godina se to isto dogodilo u KB Dubrava.A ja mislila da toga ima samo kod nas?!

  • đenka01 16.02.2010.

    a mislim stvarno.... hahahaha......

Komentiraj...
Vidi sve komentare