To je to što me zanima!

Godina dana od smrti Davida: 'Crnilo i tišina, zaborava nema'

Crnilo i tišina. Oprosta i zaborava nema, napisao je Davor Dragičević na Facebook grupi Pravda za Davida. Sredinom mjeseca u Austriji su pokopali Davida Dragičevića nakon što je ekshumiran u Sarajevu
Vidi originalni članak

Na godišnjicu smrti Davida Dragičevića, preko Facebooka se javio njegov otac Davor koji je poručio kako i dalje nema oprosta i zaborava.

- Tačno godinu dana kako ste mi ubili dijete moje. Crnilo i tišina. Oprosta i zaborava nema -  napisao je Dragičević na zatvorenoj Facebook grupi 'Pravda za Davida'.

MLADIĆA SAHRANILI U AUSTRIJI 'Teže mi je sada nego kad sam prvi put sahranjivao Davida...'

Nakon što je ranije ovog mjeseca ekshumirano Davidovo tijelo, njegovi roditelji odlučili su tijelo prenijeti u Austriju te su ga 15. ožujka pokopali u predgrađu Beča. Davor Dragičević je dan ranije izjavio da je njegova misija samo da se sve ubojice njegovog sina ne nađu ispod zemlje.

- Ne znam kako ću danas ovo preživjeti, puno mi je teže danas nego kad sam ga prvi put sahranjivao - kazao je tada. Davor je još poručio da grupa Pravda za Davida neće prestati postojati i da će sada biti još jača.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • histria0@yahoo.com 25.03.2019.

    Progovorio David o kriminalu Dodika i njegovih. Politički vrh zločinačke tvorevine brzo se bogati kriminalom i sa "bijelom prašinom". Kod srba je tako, ubijaju. U vrijeme SFRJ kada su srbi otkriveni na koje sve načine pljačka Hrvatsku Stjepan Đureković bježi da spasi glavu. Međutim, srpska UDBA, KOS i ostalo smeće idu za njim i ubijaju ga u Njemačkoj. Sumnjajući da sve zna i Đurekovićev sin pa i njega ubijaju. Ipak, Đureković je prije ubojstva uspio opisati kako srbi pljačkaju Hrvatsku i lagodno žive na našoj grbači. Zato se danas srbija i Beograd tresu, jer žive sa kilo leba i zejtena.

  • šikić 24.03.2019.

    realnost je realnost! ja patim za tim likom isto ko za onim konjem kojeg su bacili u rijeku.žao mi je svakog živog bića ali smrt je dio nas.unatrag par dana umrlo je nekoliko ljudi iz moje bliže sredine,pa što da radim.ponašam se kao ostali,bliži tuguju,ostali žive svoj život kao da se ništa nije dogodilo.ovaj lik,dragičević,je iritantan do bola,radi lakrdiju,luđak.ništa boli nisu ni oni koji omogučuju objavljivanje članaka u štampi i na netu,bolesnici.

  • 24.03.2019.

    Sad neka austrijski mediji pisu o davidu i od tati prestanite vise matletirat ovaj napaceni narod s vjestima iz bosne i srbije imamo mi svojih vecih problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare