To je to što me zanima!

Golf smrskan, a mladići teško ozlijeđeni: Bili su 'mrtvi' pijani

Nije poznato tko je od njih upravljao automobilom, no svoj trojici izmjerene su visoke koncentracije alkohola u krvi -  jedan imao 2,3 drugi 2,9 a treći 3,3 promila
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u noći na nedjelju pola sata iza ponoći teško su ozlijeđena trojica mladića od 23, 24 i 29 godina.

VW Golfom požeških registarskih oznaka vozili su se Ulicom Hrvatskih branitelja iz smjera Velike prema Požegi kada su izgubili nadzor nad automobilom te sletjeli s ceste, probili betonski stup i ogradu te završili u dvorištu obiteljske kuće do koje im je put prepriječilo nekoliko stabala.

TEŠKA NESREĆA U POŽEGI Probili betonsku ogradu, motor izletio iz auta: Trojica u bolnici

Od siline udarca iz automobila koji se prevrnuo na krov ispao je motor. 

Nije poznato tko je od njih upravljao automobilom, no svoj trojici izmjerene su visoke koncentracije alkohola u krvi -  jedan imao 2,3 drugi 2,9 a treći 3,3 promila, doznaje Požega.eu

Nakon što su ih automobila izvukli pripadnici JVP Grada Požege, Hitnom pomoći prebačeni su u požešku bolnicu gdje su s teškim ozljedama zadržani na liječenju. 

Prema riječima dežurnog kirurga u požeškoj bolnici, prim.dr.sc. Drage Gašpara dvojica mladića su zadobila prijelome ruku dok su kod jednog utvrđeni prijelomi nastavaka vratnih trupova uz kralježnicu.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • VIM_2 23.04.2018.

    sva sreca da nitko drugi nije stradao osim ova tri seljaka

  • domoljub029 23.04.2018.

    ni jedan ne priznaje da je vozio

  • belizagrebgrad 23.04.2018.

    Da nisu bili mrtvi pijani sad bi bili mrtvi trijezni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare