To je to što me zanima!

Gondola vrtuljka s tri curice pala na pod pri punoj brzini

Njemačka: Gondola s djevojčicama je pala i udarila u drveni pod. Iz gondole je ispala devetogodišnjakinja, dok su dvije 11-godišnjakinje ostale unutra.
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći na sajmu u njemačkom Hemau teško su stradale tri djevojčice. Prijateljice, stare devet i 11 godina,  su se vozile na vrtuljku u zabavnom parku. Iz zasad nepoznatog razloga šipka gondole je pukla dok su se vrtjeli punom brzinom. Gondola s djevojčicama je pala i udarila u drveni pod. Iz gondole je ispala devetogodišnjakinja, dok su dvije 11-godišnjakinje ostale unutra. 

Dramu u zraku prometrala je sestra (13) dviju djevojčica, koja je zbog svega doživjela živčani slom, piše Bild. Curicu (9) hitno su prevezli na operaciju zbog teške ozlijede glave, dok su druge dvije prijateljice također zbrinute u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • muthafuka 08.09.2011.

    zato pametan čovik ne ulazi u takve mašine i uči djecu da se miče što dalje od toga

  • Babalooey 08.09.2011.

    ti cirkusi i đinđeminđe su prava siva zona. kad se u njemačkoj može dogoditi da nemaju pravno ili slabo imaju regulirano ispravnost tih strojeva, možete misliti što je u hrvatskoj...to su strojevi ili sklopovi, kod kojih upotrebom dolazi do zamora materijala, a to nitko ne kontrolira, a vlasnika boli kurac, samo da uzme lovu...

  • Brljo 07.09.2011.

    Hebeš te sprave, bolje bicikl ili pješke

Komentiraj...
Vidi sve komentare