To je to što me zanima!

Premijer o zahtjevu GONG-a: 'Imamo ozbiljnijih problema'

Predstavnici GONG-a zastupnicima su uručili "Minimalni zajednički nazivnik" - prijedlog izmjena izbornog zakonodavstva koje su u uputili u saborsku proceduru
Vidi originalni članak

Uoči početka jesenskog zasjedanja Sabora, zastupnike te premijera Zorana Milanovića i ministre dočekali su predstavnici GONG-a. Uručili su im "Minimalni zajednički nazivnik" - prijedlog izmjena izbornog zakonodavstva koje su u saborsku proceduru uputila grupa zastupnika i ova nevladina udruga. 

Dragan Zelić (GONG) premijera je upitao hoće li podržati predložene izmjene.

Milanović: Imamo ozbiljnije probleme, ja sam za radikalnija rješenja

- Iskreno, ima Hrvatska ozbiljnijih problema. Ja sam ovdje za puno radikalnija rješenja - rekao je Milanović. 

Iako premijer i predsjednik SDP-a nije ponudio jasan odgovor hoće li ili neće podržati predložene izmjene izbornog zakonodavstva, Zelić traži da se prijedlog čim prije raspravi u Saboru i da se o tome očituje Vlada.

GONG: Želimo čuti konkretne odgovore

- Želimo čuti i konkretne odgovore zašto se ne želi mijenjati izborno zakonodavstvo i od predsjednika Vlade i SDP-a i od predsjednika HDZ-a. Oni su plaćeni da rade reforme kao i saborski zastupnici. Kroz proceduru se može doći do kvalitetnijih rješenja nego na referendumu gdje imate crno-bijelu sliku - rekao je Zelić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • colonelo 17.09.2014.

    ... drug sekretar je za rješenje koje je njegovoj "familiji" i svima u kvartu u kojem je odrastao (oficiri jna, stariji podoficiri, ugledni društveno politički radnici, udbaši, "viši" milicioneri, partijski rukovodioci) donijelo blagostanje i luksuzni život - diktatura proletarijata ... nema greške ... sve što činiš, radiš "u ime i za dobro proletera" ... mlatiš ih, zatvaraš ih, sudiš im, tjeraš ih u inozemstvo "na privremeni" rad, ubijaš ih tamo, ama baš sve za njihovo dobro ... svoju dobrotu naplatiš već spomenutim luksuznim životom u ekskluzivnom kvartu ... strava ...

  • AntoOpačak 17.09.2014.

    A tko je pokrovitelj GONGu,za koga oni ,i u ime koga oni to rade,ko to plaća.Da nije i to neka o organizacija koja ne plaća porez a živi od proračuna.

  • ĐuroKojot 17.09.2014.

    Zamisli Milanovića ;Ja sam za radikalne promjene,a vidi ovo ,SPINof- Kad god je trebao doniti radikalne odluke on se povukao i brani se s Koalicijskim partnerom,NIsam odustao,stalno razgovaramo,nemože se preko noći,nismo svemogući,kada budemo kontrolisali vreme,ne obećavam sanduk zlata.biće na godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare