To je to što me zanima!

Google je bacio Tita s karte i upisao Trg Republike Hrvatske

Google je to učinio iako Gradska skupština grada Zagreba još nije donijela odluku o promjeni imena trga. Podsjećamo, naziv Trg Republike Hrvatske predložio je gradonačelnik Milan Bandić
Vidi originalni članak

Google maps ažurirao je kartu Zagreba. Umjesto dosadašnjeg Trga maršala Tita upisali su novi naziv trga - Trg Republike Hrvatske. Google je to učinio iako Gradska skupština grada Zagreba još nije donijela odluku o promjeni imena trga. Podsjećamo, naziv Trg Republike Hrvatske predložio je gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare nakon uvjeta Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih o "skidanju" Tita s trga. 

Idi na 24sata

Komentari 189

  • dragan955 05.09.2017.

    Ma odakle ta informacija, evo danas (05.09.2017) jos uvjek pise Trg marsala Tita.

  • kokaza10 15.08.2017.

    A što će i Google mora slušati Hasu!

  • intellectus 15.08.2017.

    Pitajmo se TKO to koci Hrvatsku, kome ne odgovara da Hrvatska bude napredna i uspjesna drzava. Ponuditi cu i odgovor, za sve su odgovorni ONI koji tu i takvu Hrvatsku ne zele, a tko su ti? Ma i to je jasno, tu su sve partije u koje su se uvukli UDBAsi i titovici, to je uistinu najveci problem Hrvatske, dodamo li k njima petokolonase, traktorase i udrugase onda je svar potpiuno jasna. Pogledajte ovaj portal, pogledajte svu dekadenciju i ludost koja se Hrvatskoj namece. Ni dookazanih zlocinaca se ne mozemo riijesiti, KAKO ONDA ICI NAPRIJED?

Komentiraj...
Vidi sve komentare