To je to što me zanima!

Goran Bošnjak: Sabo je učinio puno dobrih stvari za Vukovar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik vukovarskog SDP-a vjeruje da će se u drugostupanjskom postupku dokazati da je Sabo nevin. Dodao je da će Sabo i dalje imati njihovu potporu
Vidi originalni članak

Bivši gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je nepravomoćno osuđen na godinu i 4 mjeseca zatvora za kazneno djelo podmićivanja vijećnika. Sudsko vijeće Županijskog suda u Osijeku ocijenilo je kako je nedvojbeno utvrđeno da je Sabo, u lipnju i srpnju prošle godine, nudio mito vijećnicima Mariji Budimir (HDZ) i Radivoju Đuriću kako bi ih pridobio u svoju stranku SDP te kako bi tako njemu osigurali većinu u Gradskom vijeću. 

- Sabo je učinio puno dobrih stvari za Vukovar i njegove građane i vjerujem da će se u drugostupanjskom postupku dokazati njegova nevinost. Ovo je nepravomoćna presuda i sve dok ona ne bude pravomoćna stranka neće poduzimati nikakve sankcije prema Sabi nego će, naprotiv, Sabo i dalje imati našu potporu - rekao je Goran Bošnjak, predsjednik vukovarskog SDP-a.


Idi na 24sata

Komentari 32

  • sumnjičav 03.09.2014.

    Samo tako drugovi. Pokažite da ste, kako Vaš Zoki kaže, slučajno u ovoj državi. I čim prije si nađite drugu, a nas konačno pustite na miru. U toj drugoj državi slobodno varajte, pokradajte djecu, lažite i činite sve drugo nedostojno normalnim ljudima.

  • Ddddd_1 03.09.2014.

    a što ti radiš za vrijeme radnog vremena u sudnici ,taj dan nerada netko će ti platiti ,još ga nije sram i u javnosti istupati

  • aonio2 03.09.2014.

    Učinio je puno za Vukovar, a još više za sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare