To je to što me zanima!

Goran Suić: Sramota je da me se prati i snima bez moje volje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagreb: Ivo Sanader je u četvrtak u pratnji odvjetnika došao na Županijski sud. Odvjetnici su rekli kako su radili uvid u spis te da je riječ o predmetu Fimi Media
Vidi originalni članak

Ivo Sanader je u četvrtak oko 11.30 sati u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković došao na Županijski sud u Zagrebu. Odvjetnica je rekla kako su radili uvid u spis te kao je riječ o predmetu Fimi Media. Sanaderov odvjetnik Goran Suić je na Županijski sud došao nešto kasnije. 

Kasnije dok je izlazio rekao je: 'Kopiramo ono što još nije kopirano'. O slučaju Davora Blaževića Tigra, bivšeg Sanaderovog tjelohranitelja je rekao:

- U srijedu smo dali priopćenje o tome. Mogu samo reći da je prestrašno da me se prati i snima bez moje volje i da me se onemogućava u mojem poslu.

Ivo Sanader je zgradu Županijskog suda napustio oko 13.15 sati. Rekao je kako samo studiraju spis. Slučaj Davora Blaževića nije htio komentirati. Sjeo je u taksi i odvezao se. Ivo Sanader na Županijski sud mora opet doći u ponedjeljak zbog redovnog javljanja sucu istrage.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zeemax 01.05.2012.

    e pa moraš nekako zaraditi masne iznose koje ti plača!

  • pumpi 03.01.2012.

    ..da imam toliko para, skinio bi se gol prema kamerama..

  • Palmira2 29.12.2011.

    Aha, znači sramota je kad se njega snima i prati pri izvršenju krivičnog djela ( opravdana sumnja) , a nije sramota kad se to radi građanima - evo čak i do poluilegalnog postavljanja kamera po centru??? Pa kog ti ovjde je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare