News

Komentari 29

Goran Suić: Sramota je da me se prati i snima bez moje volje

Goran Suić: Sramota je da me se prati i snima bez moje volje

Zagreb: Ivo Sanader je u četvrtak u pratnji odvjetnika došao na Županijski sud. Odvjetnici su rekli kako su radili uvid u spis te da je riječ o predmetu Fimi Media

Ivo Sanader je u četvrtak oko 11.30 sati u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković došao na Županijski sud u Zagrebu. Odvjetnica je rekla kako su radili uvid u spis te kao je riječ o predmetu Fimi Media. Sanaderov odvjetnik Goran Suić je na Županijski sud došao nešto kasnije. 

Kasnije dok je izlazio rekao je: 'Kopiramo ono što još nije kopirano'. O slučaju Davora Blaževića Tigra, bivšeg Sanaderovog tjelohranitelja je rekao:

- U srijedu smo dali priopćenje o tome. Mogu samo reći da je prestrašno da me se prati i snima bez moje volje i da me se onemogućava u mojem poslu.

Ivo Sanader je zgradu Županijskog suda napustio oko 13.15 sati. Rekao je kako samo studiraju spis. Slučaj Davora Blaževića nije htio komentirati. Sjeo je u taksi i odvezao se. Ivo Sanader na Županijski sud mora opet doći u ponedjeljak zbog redovnog javljanja sucu istrage.  

Najčitaniji članci