To je to što me zanima!

Gori kod Požege: Požar od dva kilometra gasi 30 vatrogasaca

Vatrena stihija zahvatila je gotovo dva kilometra, a požar gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, DVD Brestovac, DVD Orljavac i DVD Ivandol
Vidi originalni članak

Između Rasne i Koprivne prema Pasikovcima izbio je veliki požar s kojim se trenutno bori čak 30 vatrogasaca, piše Požega.eu.

Vatrena stihija zahvatila je gotovo dva kilometra, a požar gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, DVD Brestovac, DVD Orljavac i DVD Ivandol. S tri vozila izašli su na teren, no zbog nepristupačnog prolaska vozila, morali su hodati s naprtnjačama do mjesta požara. 

- Dojavu o požaru smo dobili od mještanina Pasikovaca. Najvjerojatnije je izbio još u poslijepodnevnim satima, ali mještani su ga uočili tek kad se počelo smračivati - izjavili su vatrogasci. Na teren je izašao i Županijski vatrogasni zapovjednik Josip Ugrin. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jožek2 14.04.2020.

    Znači počeo je vatromet i u unutrašnjosti Hrvatske , uhvatiti piromane ma tko i koji bili i s njima u vatru, pa da vidimo onda tko će se usuditi paliti lijepu našu !

  • Mother phoque 13.04.2020.

    U tom ratom opustošenom kraju nema tko da živi a ima tko da potpali. Zanimljivo.

  • expendables 13.04.2020.

    Naprijed dvd Orljavac 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare