To je to što me zanima!

Gori neboder od 25 katova u Sibiru, evakuirano je 150 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasci ulažu goleme napore kako bi ugasili požar koji je u nedjelju buknuo u stambenoj zgradi u ruskom gradu Krasnojarsk u Sibiru. Nije poznat uzrok požara
Vidi originalni članak

Vatrogasci ulažu goleme napore kako bi ugasili požar koji je u nedjelju buknuo u stambenoj zgradi u ruskom gradu Krasnojarsk u Sibiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz zgrade je, javlja Telegraph, evakuirano 150 stanovnika, a vatra koja je buknula u prizemlju brzo se proširila na ostatak 25-katnice i umalo dosegla zadnje katove zgrade. Na terenu je više od 100 vatrogasaca, a požar gasi i helikopter.

Krhotine nebodera pale su na obližnje automobile i oštetile ih. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo požar.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • kukurikuu 21.09.2014.

    Nebih zivjela u neboderu da mi daju djabe stan. Daj Boze da nitko ne strada u toj vatri.

  • melidony 21.09.2014.

    Grozno je i pomisliti da gori u katovima iznad i ispod tebe...

  • MilosrdniAndjeo 21.09.2014.

    @Nik Dubrovnik, ovo je pitanje za tebe: Prijatelju, jel moguce da svaki puta kad ja i ti kritiziramo Rusku politiku ili Putina, ovdje na ovom hrvatskom portalu, dobivamo duplo više minuseva nego pluseva? Tko su ljudi na ovom portalu koji podržavaju Rusiju a mrze zapad i zbog cega je to tako? Objasni to mi molim te, jer sam zbunjen posto sam mislio da su Hrvatska i njen narod narod prozapadne orijentacije i vjekovnih stremljenja ka demokraciji, narod srednjeuropske kulture i da sve sto je južno od Vukovara i istocno od Virovitice pripada istocnom svijetu kojeg hrvati ne žele i zato su se borili 1991 i zauvijek raskinuli sa tom komunistickom ideolosko-ekspanzionistickom politikom? Ili, možda se ne radi o hrvatima i možda je vjerojatnije da su to uvezeni placeni botovi iz poznatog nam susjedstva svaki sa po nekoliko lažnih profila koji imaju za cilj propagiranje i veličanje Velikoruske politike kao i lika i djela velikog im vožda Vladimira Putina, kao i trijumfalni povratak Rusije na vodecu svjetsku politicko-geostratešku scenu nakon poraza od zapada u hladnom ratu? Jer sam iz povjerljivih izvora cuo da je Ruska tajna služba zadnjih godina uložila stotine milijuna dolara u propagandu i u razne medije širom svijeta, a i u medije naše regije posebno, da bi pomogli u popravljanju negativne slike o Rusiji i da se na taj nacin senzibilizira i priprema svjetska javnost za otimanje Osetije, Abhazije, Pridnjestovlja, Krima i Novorusije od strane Rusije? Cekam tvoj odgovor na ovo moje opširno pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare