To je to što me zanima!

Zapalila se tvornica 'Naprijed': Izgorjelo sto kubika drva i stroj

Na teren su izašli pripadnici DVD Sinj sa šest vozila. Vatra je zahvatila skladišni prostor. Nitko od zaposlenika nije bio ugrožen, a požar je stavljen pod kontrolu
Vidi originalni članak

U sinjskoj tvornici namještaja 'Naprijed' u ponedjeljak kasno poslijepodne izbio je požar. Na teren su izašli pripadnici DVD Sinj sa šest vozila. Vatra je zahvatila skladišni prostor. 

 - Suzbilo se, srećom, sve je pod kontrolom. Vatra je zahvatila skladište za drvo od oko 300 četvornih metara, nitko od zaposlenika nije bio ugrožen. Izgorjelo je oko 100 kubika drva, jedan stroj i nadstrešnica – kazao nam je Marko Jazidžija, direktor i vlasnik tvrtke 'Naprijed' oko 18.30 sati.

'Naprijed' sa stotinjak zaposlenih, najveća je proizvodna tvrtka na području Sinja i jedan od vodećih proizvođača namještaja u Dalmaciji. Prema neslužbenim informacijama vatru je izazvao žar koji je doletio s obližnje njive na kojoj se palio korov. Vatrogasci osiguravaju požarište. Očekuje se policijski očevid i procjena štete.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • šamar 26.03.2012.

    e ovo mi je sumljivo...previse je tvornica buknulo u posljednje vrijeme

  • SeoskiMudrac 26.03.2012.

    Ah, nisam ni sumnjao da će je urota u pitanju... Dešava se na žalost- kod nas već danima vatrogasci po cijelu noć gase požare, nastale zbog nesmotrenog paljenja livada.

  • nselimo1 26.03.2012.

    pošto ima malo nezaposlenih samo nam je to trebalo. podiže se broj na birou. žalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare