To je to što me zanima!

Gorički Rotary uoči Uskrsa je darivao 22 potrebite obitelji

Za najpotrebitije obitelji iz Velike Gorice tamošnji Rotary klub je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb pripremio pakete s šunkom, jajima, čokoladama, voćem
Vidi originalni članak

Za najpotrebitije obitelji iz Velike Gorice tamošnji Rotary klub je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb pripremio dvadesetak prigodnih poklon paketa. Povodom uskršnjih blagdana obitelji će tako dobiti rolane šunke, jaja, čokoladne zečiće, voće, povrće i druge namirnice, piše VGdanas.hr.

Velikogorički Rotary klub ovakve akcije provodi već deset godina, a podršku im pruža Centar za socijalnu skrb koji ih povezuje s građanima kojima treba pomoć.

Paket su dobile 22 obitelji, a među njima je 75 djece. Jedan od paketa nose u Čičku Poljanu samohranoj majci koja ima troje malodobne djece. Rotary klub joj pomaže od 2010. godine kada joj je u poplavi stradala kuća za čije su renoviranje izdvojili 350 tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ajde reci 28.03.2013.

    hvale vrijedno,samo što onih kojima je prijeko potrebna pomoć ima sve to više,nažalost.

  • WOMANIZER 28.03.2013.

    lijepo, no trebali bi se pobrinuti i za ovakve stvari što kaže tiktak!

  • 5252468 28.03.2013.

    nekame kritiziraju ali u mom selu živi čovjek koji je jako siromašan i moj pas nebi živio u kuči gdje on živi ,i centar za socijalnu skrb mu je uplačivala 820kuna ,danas mi kaže kroz suze eto skinuli mi na 620 kuna meni je skoro srce puklo a ja nemam momentalno novaca da mu dam, samo toliko koliko se socijal razbaciva sa poklonima idu gdje netreba a gdje treba tamo ih nema .

Komentiraj...
Vidi sve komentare