To je to što me zanima!

Gorivo još jeftinije! Spremnik dizela koštat će 14 kuna manje

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti jeftiniji za čak 11 kuna, a znatno će pojeftiniti i dizel. Prosječni spremnik dizela mogao bi biti jeftiniji za čak 14 kuna
Vidi originalni članak

Od početka pandemije korona virusa cijena nafte konstantno pada, a s njom i cijene goriva. Još prošlog tjedna cijene benzina na nekim su postajama pale ispod osam kuna.

Od utorka nas opet čeka novi pad cijena goriva u Hrvatskoj, javlja stranica cijenegoriva.info.

Spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti jeftiniji za čak 11 kuna, odnosno 22 lipe jeftinije po litri, a znatno će pojeftiniti i dizel. Prosječni spremnik dizela mogao bi biti jeftiniji za čak 14 kuna, gotovo 30 lipa po litri!

Cijena prosječnog spremnika LPG-a trebala bi zadržati istu cijenu.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 07.04.2020.

    Morao bi si nabaviti 3 od 30 litara.

  • 07.04.2020.

    Ja imam 90 litara. Ja sam u banani...

  • tutek! 07.04.2020.

    Čitam komentare i ne vjerujem. Većina je toliko matematički neuka da im je problem preračunati kolika je to ušteda na neku drugu količinu ako 50 litara košta 14kn manje. Naravno da su novinari mogli napisati koliko je to lipa po litri, no očito je i njima to malo teže ako nemaju kalkulator u blizini. A i onda treba znati što dijeliti sa čime... Žalosno... Godinama sam davao instrukcije iz matematika tako da znam koliko prosječan čovjek malo zna. Žalosno ponavljam, a vidim da su takvi najjači u komentarima i svakom ispravnom komentaru daju minus jer nisu u stanju shvatiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare