To je to što me zanima!

Gorući Ford na parkiralištu gasilo devet vatrogasaca

Vatra je u nedjelju ujutro buknula na parkiranom automobilu ispred trgovačkog centra u Osijeku. Gorio je motor. Ozlijeđenih srećom nije bilo
Vidi originalni članak

Vatra je u nedjelju ujutro buknula na parkiranom Fordu Escortu đakovačkih registracija. Samo zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca nije se proširila na druge aute na parkiralištu trgovačkog centra Kaufland u Osijeku.
- Dojavu smo primili u 9.54, brzo smo izašli na teren i već u 10.10 požar na vozilu je bio ugašen - rekli su osječki vatrogasci. Njih devetorica su na intervenciju došli u dva vatrogasna vozila. Ugasili su vatru na prednjem dijelu auta.
- Gorio je prednji dio gdje se nalazi motor. Srećom, vatra se nije proširila na druge aute, ali, što je još važnije, nitko nije ozlijeđen - kažu vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Siljota 24.01.2010.

    \"typer\" kojeg li glupog komentara, strahota

  • Visca_Barca 24.01.2010.

    @typer - pa jesi ti citav? o cemu pricas? kakav auto od 30, 40 tisuca eura, i kakva stedja? pa nije to cokoladica da odes do trgovine i usput ju uzmes, jos i ostavis kunu prodavacici. sta mislis da covjek ima para da ne bi uzeo neki bolji auto.. 30, 40 tisuca eura pfff

  • cikin 24.01.2010.

    Draga Gospodo to nema nikakve veze sa Fordom.To se moze svakoj marki desit.A da malo pogledate koliko novih auta ostane u kvaru ,kao npr.jedan BMW.

Komentiraj...
Vidi sve komentare