To je to što me zanima!

Gotova optužnica protiv HDZ-a i Bajić uskoro zatvara istrage?

Zbog približavanja izbora Mladen Bajić namjerava završiti istrage koje bi mogle utjecati na kampanju. Podizanje optužnice protiv HDZ-a je navodno gotova stvar
Vidi originalni članak

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić do kraja rujna će podvući crtu pod predmete koji imaju političku konotaciju i koji bi mogli utjecati na predizbornu kampanju, tvrde za Večernji list izvori iz USKOK-a.

Osim pokretanja kaznenog postupka protiv HDZ-a, to bi moglo značiti i završetak istrage i podizanje optužnice u aferi Fimi media. Ta afera ključna je za otvaranje postupaka protiv HDZ-a te za dokazivanje postojanja crnih fondova.

>>> Cijeli članak pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 43

  • plavi cvijet 14.09.2011.

    Da, optužiće HDZ da se izgube pojedinci i da se nikom ništa ne dogodi. Svaki pljačkaš ima svoje ime i prezime pa nije udruga došla i opljačkala hrvatsku imovinu. Kad bih ja nešto ukrala pa ne bi firma išla u zatvor nego ja. U skupim restoranima se samo dogovara kako da se svi oni lijepo izvuču. Ovo je neviđeno na ovim prostorima, a i šire. Najbolje bi bilo da nešto iscuri u Europi pa se onda svi mogu slikati. Oni znaju.

  • kinezojapanac 14.09.2011.

    Ako stvarno ima sve sta se ceka? To je isto kao da snimis i uhvatis lopova u kradi, a ne diras ga dok se sve dobro ne pripremi za optuznicu i pustis ga. On i dalje radi sta hoce jer ce ga ionako uhititi. Za neka kriminalna djela se radi prontno, a za ona koja oduzimaju ljudske zivote, unistavaju cijele porodice, NISTA.

  • hrvatovic 14.09.2011.

    o čemu mi pričamo? ajmo malo vratiti film unatrag...... pa usporediti jacinu kampanju i mesićevu kampanju i njegove neobične donatore.....? ljudi, ništa se neće riješiti zabranom djelatnosti ili gašenjem hdz-a! na žalost, većina naših političkih stranaka ne poznaje pojmove demokracija, transparentnost, poštenje, moral i patriotizam..... tj. koriste oni te pojmove, ali samo u svoju korist! inače ih se ne pridržavaju! ugasimo li hdz, već u roku 3mj svi su ti poltronski likovi 'preosviješteni' i s novim 'životnim' stavovima naći će se u drugim političkim strankama! možda ćemo se riješiti jace, šeksa i nekoliko tih najpoznatijih faca, ali oni najopasniji skriveni elementi - sitni funkcioneri, poslušni aparatčiki, suci, drž. odvjetnici, tajkunčići i sl. - već će pronaći 'nove gazde' kojima će se uvući i nastaviti služiti, za svoju sitnu korist a u propast ostatka države..... i krug se time zatvara, a cirkus nastavlja dalje, s novom predstavom za naivnu i gladnu raju..... to je naš problem.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare