To je to što me zanima!

Građani oštro protiv okupljanja nacionalista u Matici hrvatskoj

U Crvenoj akciji tvrde da europski neonacisti namjeravaju održati 'konferenciju' i mimohod središtem Zagreba. Skup 13. travnja organizira Hrvatska čista stranka prava
Vidi originalni članak

Građani okupljeni u organizaciji Crvena akcija i na Facebooku oštro su osudili okupljanje međunarodnih nacionalista koje organizira Hrvatska čista stranka prava u dvorani Matice hrvatske u Zagrebu 13. travnja, javlja HRT

- Europski neonacisti namjeravaju održati 'konferenciju' i mimohod središtem Zagreba. Najavljen je dolazak Nacionaldemokratske stranke Njemačke, legalnog tijela njemačkoga nacističkog pokreta i stranke koja je izravno povezana s nedavno otkrivenim brutalnim ubojstvima koja je počinilo tzv. nacionalsocijalističko podzemlje, zatim zloglasna mađarska fašistička stranka Jobbik, koja osim progona Roma i drugih manjina zagovara mađarsku okupaciju susjednih zemalja, uključujući i više od pola Hrvatske, te francuska Nacionalna fronta koja otvoreno negira holokaust i brani kvislinški višijevski režim, piše u priopćenju Crvene akcije. 

Na Facebooku je ubrzo nakon objave vijesti o nacionalističko-neofašističkom okupljanju osnovana stranica www.facebook.com/ProtivFasizma, s namjerom sprečavanja najavljene konferencije.

Idi na 24sata

Komentari 265

  • regan 10.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • HrvatinHorvatic 10.04.2012.

    Ovo je maslo "magistra" Ante Đapića !

  • biberrr 10.04.2012.

    Otkad su Crvena akcija građani? To je komunistička bagra,ubojice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare