To je to što me zanima!

'Građanska akcija Perkovića će uhititi i isporučiti Njemačkoj'

Građanska akcija građansko uhićenje planira za petak između 12 i 18 sati, a o akciji su obavijestili i ministra Ostojića. Od Perkovića će prikupiti i neka saznanja
Vidi originalni članak

Građanska akcija na svojim je Facebook stranicama objavila poruku koju su proslijedili ministru policije Ranku Ostojiću kako će u petak između 12 i 18 sati izvršiti građansko uhićenje Josipa Perkovića na njegovoj zagrebačkoj adresi, te da će ga sukladno europskom uhidbenom nalogu isporučiti Njemačkoj. 

Naveli su i koja saznanja će od Perkovića prikupiti tijekom transporta u Njemačku. Među njima je i 'umiješanost Udbe i osumnjičenika na instaliranje Franje Tuđmana za predsjednika HDZ-a u baraci na Jarunu 1989.godine'. 

O akciji su obavijestili veleposlanstva Njemačke, Austrije, Francuske, Italije, Švedske,  Nizozemske,  Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Mladen Kozic 18.10.2013.

    Mene samo interesira gdje je ta Građanska Akcija bila sve do sada ako su imala bilo kakve sumnje ili dokaze za ono što su naveli po točkama zašto se šutjelo do sada ,neka vele koga su se bojali ,što nisu do sada dok je na vlasti bio HDZ izašli sa time ,jer ako sad kleveću moraju za to odgovarati ako pak je sve to istina tada trebaju odgovarati svi oni koji su u tome sudjelovali bez izuzetaka kojoj stranci pripadali

  • Timmy2 18.10.2013.

    Perkovića treba isporučiti,tu nema dvojbe.Samo ako nekoga se želi kidnapirati,onda se ne govori o danu i satu,nije li tako.?

  • Putschi 18.10.2013.

    Moze nekom da je ovo i smijesno ali da je ovakvih udruzenja bilo vise i da su ( posvadjane ) mase stajale iza njih , nebi ovu zemlju gamad samo tako lako opljackala ! Sto se mene tice ljepse zvuci kad gradjani zlocince isporucuju , umjesto da politicari igraju njima kojekakve " igrice " !

Komentiraj...
Vidi sve komentare