To je to što me zanima!

Grabar Kitarović: Htjela bi da posvajanje bude brže i lakše

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a posjetila je Dom za djecu u Nazorovoj 69 gdje je mališanima podijelila slatkiše i poklone te se družila sa štićenicima i osobljem doma
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a, Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Dom za djecu u Nazorovoj 69 gdje je mališanima podijelila slatkiše i nekoliko poklona, te se družila sa štićenicima i osobljem doma, javlja Večernji list.

- Danas smo došli u Nazorovu jer su djeca naša budućnost i djeca koja su ovdje zaslužuju svu našu pažnju. Htjela bih da postupak posvajanja djece konačno postane brži i lakši, da se roditeljima koji žele imati dijete to omogući. Time treba poslati poruku brige o djeci svih dobi u svim institucijama te naravno promjena obrazovanja od predškolske dobi preko školske dobi do visokog školovanja. Kada je riječ o demografiji, Hrvatska stari, svake godine nam odlazi oko dvadeset tisuća ljudi, od toga jako puno mladih, školovanih ljudi. Moramo učiniti sve kako bismo te ljude zadržali, kako bismo im osigurali egzistenciju ali i omogućili uvjete da mogu podizati svoju djecu - izjavila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Kasnije je išla posjetiti rodilište na Svetom Duhu.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • petar 44 02.01.2015.

    Kolinda 11.01. imas moj glas.Vjerujem u tebe,ionako nemamo vise sto izgubiti jer smo vec na dnu.Zivim za to da vidim Milanovicevu facu kad Josipovic bude izgubio,ionako je on Milanoviceva marioneta,odvratni su.Kakvi su to Hrvati,pa jedne zastave nije bilo u Josipovicevom stozeru,fuj fuj Sram vas bilo ,a i vas koji glasate za njih,to nisu pravi Hrvati

  • kolko nas ima 02.01.2015.

    posjetila ,da bude viđena,pa nije trebala

  • jagodica_bobica 02.01.2015.

    Za bolju Hrvatsku na čelu s gospođom Kolindom Grabar- Kitarović. Pametna, sposobna, i iznad svega iskreno voli Hrvatsku. dodajem i vrlo lijepa i šarmantna mlada žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare