To je to što me zanima!

Grabar Kitarović: Vlada krivo postupa nametanjem ploča

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a kazala je kako prihvaća odluku Ustavnog suda o referendumskom pitanju o ćirilici, no da nametanje ćiriličnih ploča smatra lošim
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u petak da prihvaća odluku Ustavnog suda o referendumskom pitanju o ćirilici, no dodala je da je  Vlada nametanjem ćiriličnih ploča postupila pogrešno.

 - Znate, da je meni netko ubio djecu, ne znam bih li uspjela oprostiti. Oni su oprostili, ali nisu zaboravili i nemojmo dirati te stare rane - zaključila je Grabar Kitarović te pozvala da se s Vukovarcima razgovara o njihovim stvarnim problemima, prenosi HTV.

Idi na 24sata

Komentari 455

  • bajica1009 19.08.2014.

    Samo marioneta u stranci željna vlasti na bilo koji način i ništa novo, što nam donosi trule kamione iz nedođije i trosak na proračun ministarstva obrane a tek kao predsjednica trošit će da će i Tuđman da se okrene al smo najebali. Bit će IMPERIJA uzvrača udarac po sitnoj raji.

  • IvanaBradvić 18.08.2014.

    Noramalno da krivo postupa... U Vukovaru nikad ne treba bit čirilica... pa ljudi Vukovar je simbol srbske agresije na Hrvatsku...

  • Placena publika 18.08.2014.

    Ona bi pobijedila na izborima da se samo pokazuje na televiziji i da šuti. cim otvori usta sebi nanese štetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare