To je to što me zanima!

Gradac: Veliki betonski zid od 10 tona pao je na plažu

Zid su napravili prije 15 dana, a za izvođenje radova nisu raspisali natječaj. Betonski zid od 15 metara je napravio sin gradačkog donačelnika
Vidi originalni članak

Betonski zid dug 15 metara i težak oko 10 tona, kojim je sanirana šetnica u Gradcu, srušio se na plažu na kojoj u to vrijeme srećom nije bilo nikoga. Zid su napravili prije 15 dana u blizini hotela "Labineca". Radove je izvodio poduzetnik Ivan Andrijašević, inače sin gradačkog donačelnika Mladinka Andrijaševića, koji je poslove dogovarao direktno s načelnikom Ivom Kosovićem bez natječaja.
- Radilo se o hitnom poslu jer je more ove zime potkopalo taj dio pa je prijetila opasnost da se šetnica sruši. Poduzetnik Andrijašević je ponudio da će radove obaviti besplatno u zamjenu da tu iskrca višak građevinskog materijala. Kako Općina nije za to trebala ništa platiti, natječaj se nije ni raspisivao - kaže načelnik Kosović.
Smatra da je zid pao jer je nasipan materijalom prije nego se beton osušio. Kako su radovi obavljeni nestručno, natječaj će se ipak raspisati.
- Mislili smo proći jeftinije. Naravno da Andrijašević ne dolazi u obzir za popravak štete, jer svoj posao nije obavio kako treba. Ipak Općina to mora riješiti. U narednih 10-ak dana ćemo raditi na tome - rekao je Kosović.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ccknyc 05.05.2010.

    sta ima veze

  • rođin rođo1 05.05.2010.

    sonijakodimi nisu meni ništa dali,hahahahha u zadnje vrijeme mi samo uzimaju.da sam ja to radio u najmanju ruku bi iskopao temelj bar 1m dubok i stavio armaturnu mrežu.

  • poppy 05.05.2010.

    Ko ne plati *urvu, platit će likara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare