To je to što me zanima!

Građani Tuzle izašli na ulice za ubijenu Amru: Pijani policajac je u nju ispalio šesnaest metaka

Pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil je u srijedu s više hitaca iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović koja je na licu mjesta preminula
Vidi originalni članak

U znak podrške obitelji preminule, mnogi su se građani u nedjelju okupili na ulicama Tuzle. Mirnu šetnju za ubijenu Amru Kahrimanović započeli su okupljanjem ispred Caffe bara "Sydney" u Trgovačkom centru "Sjenjak" na Brčanskoj Malti.

Kako je s lica mjesta javio reporter 'Avaza', okupilo se stotine građana.  Okupljanje je ranije najavio sin ubijene žene, Denis Hodžić. 

- Još jednom hvala svima na ogromnoj podršci i ljubavi koju nam pružate - naveo je Hodžić.

Podsjetimo, u Tuzli je u srijedu došlo do novog stravičnog slučaja femicida u BiH. Pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil je s više hitaca iz službenog pištolja ubio Amru Kahrimanović koja je na licu mjesta preminula.

DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA U BIH Amra je molila pijanog policajca da napusti lokal. Pucao joj je u leđa i ispalio još 15 metaka

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhićen je ispred zgrade u kojoj je živio. Kako je potvrdio i Dževad Korman, načelnik MUP-a TK, Ćustendil je bio u alkoholiziranom stanju. 

Detalje ovog okrutnog zločina možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • kakobudebitce 11.02.2024.

    Balkan je to ljudi na Balkanu svaki Serif misli da je nafato Boga za onu stvar. Da postoji na ovom prostorima Smrtna kazna mozda bi se malo manje ovakve stvari desavale ali i u to sumnjam.

  • mrvica. 11.02.2024.

    Svaka čast susjedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare