To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bandić tvrdi da mu 'ne kuca' više od 10.000 kn

Zlatno vrijeme: Ruku zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića krasi ručni sat Zenith El Primero Chronomaster, čiji original vrijedi oko 47.000 kuna
Vidi originalni članak

Sve relevantno je u mojoj imovinskoj kartici, za ostalo nemam komentara, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preko glasnogovornika.

No u novoj imovinskoj kartici, koju je ispunjavao tijekom svibnja, nema ni slova o satovima, kao ni o dijamantnom prstenu vrijednom oko 60.000 kuna koji je nosio tijekom lokalnih izbora 2009.

Naime, nakon objave priče u 24sata o njegovu prstenu, za koji je rekao da je suprugin dar, u imovinsku karticu dopisao je da posjeduje i sedam satova, od kojih ni jedan nije vredniji od 10.000 kuna. Prema današnjoj kartici, vlasnik je stana, vikendice i garaže. U Povjerenstvu za sukob interesa pojasnili su da su na internetskim strancima vidljivi podaci koje je gradonačelnik Bandić sam upisao.

- I u novim obrascima imovinskih kartica postoje rubrike za upis vrijednih stvari, a sve što je gospodin naveo, mi smo objavili - ističu u Povjerenstvu.

Sat Zenith El Primero Chronomaster Moonphase, vrijedan oko 47.000 kuna, zasjao je na Bandićevoj ruci tijekom posjete preuređenom maksimirskom stadionu. Zagrebački urari kažu da prema fotografiji ne mogu sa sigurnošću tvrditi je li original, no očito je riječ o proizvodu ugledne švicarske kompanije Zenith.

Ako je kopija, riječ je o kaznenom djelu. Izgleda da je gradonačelnik Bandić zasjenio čak i Ivu Sanadera, najpoznatijeg kolekcionara satova iz političkih krugova, čiju kolekciju vrijednu 150.000 eura dosad nisu pronašli ni Uskokovi istražitelji.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • handi 21.07.2011.

    Što napadate čovjeka. Sigurno je kupio polovni sat. Od kuda njemu tolike pare. Znate vi da je za nmjega jednostavno nedokućivo 47.000,00 KN i to po deset puta. Hebeš državu, kojoj dođr cca 150 prijava za Bandića, a baš ni jedna nije za procesuiranje. To se zove V E Z A nad vezama. Jadni smo mi naivci. Nas ne spašava ni dragi BOG, a o USKOKU I MORHU da i ne govorim. Tajnik HDZ na ruke primio 4 milijuna kuna od Barišića, ali jok ni dlaka mu nije opala, pa čak ni sa genitalija. Kada je vidio da je vrag odnio šalu, po dogovoru sa Premijerkom novac je odnesen na državno odvjetništvo. To ti se zove država. Sve bi ih trebalo procesuirati i postaviti neke nove ljude. Hoće li se ta država ikada opametiti???????????????????????

  • Cigareta 21.07.2011.

    Otkucat će tebi...

  • SpužvaBobSkockani 21.07.2011.

    Pustite ga, ionak mu je to zadnja URA

Komentiraj...
Vidi sve komentare