To je to što me zanima!

Gradonačelnik: Bebić je Hvar koristio za samopromociju

Rino Budrović Bene rekao je da on kao vatrogasac zna kako će ugasiti probleme koje je njegov prethodnik ostavio. Objasnio je i da se zvučnici moraju gasiti u ponoć
Vidi originalni članak

U intervjuu za Jutarnji list gradonačelnik Hvara Rino Budrović Bene rekao je kako je bivši čelnik Pjerino Bebić brend Hvara tijekom osam godina na vlasti koristio za samopromociju, ali da on kao vatrogasac zna kako će ugasiti probleme koje je njegov prethodnik ostavio. 

SDP-ovac se, između ostalog, 'uhvatio' i problema gradske buke. Objasnio je da su u grad koji živi isključivo od turizma svi dobrodošli.

- Uključeni su i partijaneri: nekidan smo imali Ultra Europe Festival, a prije toga i For Festival i oba su prošla izvanredno. No presudna je bila odluka da se poštuje zakon. Izvođači su imali vanjske zvučnike, a po zakonu oni ne smiju raditi dulje od ponoći - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Anulingus 04.08.2013.

    pa nemojte ljudi....muzika do pola noci? pa turisti vam hoce spavat, kakva muzika i zabava... ....nemam rijeci za ovakve idiotarije. diletanti jedni!

  • Palamudan 04.08.2013.

    živi bili pa vidjeli

  • mily 03.08.2013.

    oni donose takve zakone, to je točno! ali točno je i to ako ja kupujem stan ili kuću, ili bilo kako, ali živim u TURISTičkom gradu, nnnneeeeemmmmmooooogggguuuuu tražiti i sakupljati potpise da hoću mirno spavati poslije ponoći!!!! ma nemogu to tražiti!!! pa valjda sam znala gdje kupujem stan??? ako želiš mirno spavati, kupi kuću negdje na miru, u nekom selu!!!!! ja živim u tur gradu, i normalno sezona je ludnica, nema dobrog spavanja, ja radim i nisam na godišnjem,,, ali, zatelembam sve škure, sve prozore i neznam ni ja što već, i žmurim, žmurim i spavam, jer znam gdje imam kuću, i znam gdje živim!! pa nemogu tražiti da prestane muzika u ponoć!!! nemogu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare