To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bjelovara u tihoj koaliciji s Milanom Bandićem

Prema riječima predsjednika županijskog SDP-a Tihomira Jaića, Bandićeva stranka ima predsjednika Nadzornog odbora bjelovarskog komunalnog poduzeća Komunalac
Vidi originalni članak

Predstavnici Bjelovarsko-bilogorskog SDP-a izjavili su u srijedu na tiskovnoj konferenciji da je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) u 'tihoj koaliciji' sa Strankom rada i solidarnosti Milana Bandića. 

Prema riječima predsjednika županijskog SDP-a Tihomira Jaića, Bandićeva stranka ima predsjednika Nadzornog odbora bjelovarskog komunalnog poduzeća Komunalac.

Riječ je o Saši Tomašiću, koji je u ponedjeljak na utemeljiteljskoj skupštini Bandićeve Stranke rada i solidarnosti za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, postao član Predsjedništva stranačke županijske organizacije, pojasnio je Jaić.

„Želimo javno objaviti da se bjelovarska vladajuća koalicija HSLS-a, HDZ-a i ABB-a sada proširila i na stranku Milana Bandića, što je vidljivo iz sastava Nadzornog odbora Komunalca. Jedino ne znamo jesu li i formalno potpisali koalicijski sporazum”, izjavio je predsjednik županijskog SDP-a Jaić.

Vanja Posavac, predsjednica bjelovarskog SDP-a, rekla je da je Bandićeva stranka povezana i s ABB-om, lokalnom strankom u kojoj je bio i Saša Tomašić.

ABB je stranka s kojom Hrebak ima koalicijski sporazum i koja mu drži leđa. Ljudi iz te stranke prelaze Bandiću, rekla je, ustvrdivši da se Hrebak svojedobno ogradio od suradnje s njegovom strankom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • crazy-007 07.02.2019.

    Kad god pomislim da je sdp dotaknuo dno, oni se potrude da me razuvjere te iskopaju rupu još dublje. Niti jedan konstruktivan prijedlog za poboljšanje stanja nemaju nego samo mlate praznu slamu. Što se tiče Bjelovara, tko gleda stanje realno a ne stranački,stanje od kad je g. Hrebak preuzeo upravljanje i stanje dok ga je vodio bivši gradonačelnik Korušec je nebo i zemlja.

  • miancrljo 06.02.2019.

    SDP, zato tako i stoji kad ima takove luzere za serife na celu sa Berom. Unistili ste luzeri socijal demokraciju u hrvatskoj. Racanu se kosti okrecu od srama u grobu. Pa koji si ti Jajic naznalica, luzer kud se bedak guras ka neznas osnovne pojnove, pa cak ni kolko 2 plus 2. Idi u stalu igledaj kravama u guzicu, jer toliki ti je kapacitet mozga.

  • vojtek 06.02.2019.

    a tko u ovoj državi ne koalira sa svim i svakim....i ti bi jaiću i tvoj sdp isto tako radi većine i mira koalirao i sa crnim vragom kao i sada trenutno vladajući...otkrio si toplu vodu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare