To je to što me zanima!

Gradonačelnik Kerum širi obalu kod hotela Marjan?

Građane su uzbunili kamioni koji nasipaju kamenje jer misle da je počelo proširivanje obale. Kerumov zamjenik misli da se sve radi legalno
Vidi originalni članak

Ispred hotela Marjan Hilton, tvrtke Adriatic d.d. čiji je vlasnik Željko Kerum, u utorak je počelo nasipavanje jednog dijela obale. Kolone kamiona čekale su svoj red na izbacivanje kamenja. Jure Šundov, Kerumov zamjenik gotovo je siguran da se sve radi po propisima, no nije znao sa sigurnošću reći o čemu se doista radi, prenosi Jutarnji list.
- Koliko ja znam, radovi koji se tu izvode u skladu su s građevinskom dozvolom i dokumentacijom, no pravi odgovor može dati samo investitor - rekao je Šundov. Građani su se uzbunili jer sumnjaju da je već počelo proširivanje obale koju je Kerum najavio no Šundov pak tvrdi da se najvejrojatnije radi o sustavu hlađenja morem čija je izgradnja odobrena. Šundov je svoje riječi 'mislim' na kraju zamijenio riječima 'siguran sam'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_35318 22.09.2009.

    pa normalno sta ste ocekivalli,on samo gleda svoje interese.cesta isprid hotela je toliko uska i normalno da mu to neodgovara.ja stvarno ne razumin nas svit toliko su svi poludili za Kerumom kao primjeru postenja a nakraju ce sve zajebat.zamaza je ljudima oci s par donacija i tim vrticima isvi odma glasaju za njega,a vidite koji je to igrac ,sve svoje zaposljava,ako je toliko posten sta nije isa na biro i tamo nasa ljude za nadzorne odbore,/ovo se odnosi na prijasnji clanak/

  • direktor 22.09.2009.

    nije istina.

  • user_29428 22.09.2009.

    Kerume , ja mislim da ti ovo nije baš trebalo.Dobro je bilo dok si \"udarao\" po politicarima i ostalim ali sad udaraš po gradjanima koji su te izabrali tj trošiš nijhovih 350 miljuna kuna za svoju guzi*u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare