To je to što me zanima!

Gradonačelnik Oroslavja tvrdi: HDZ-ovac me uznemiravao, fotografirao mi je dvorište

Viktor Šimunić objavio je kako mu je oko kuće hodao HDZ-ov gradski vijećnik Danijel Vnuk, te snimao kuću i službeni automobil. Vnuk ističe da nije. Ipak su ga obišli policajci
Vidi originalni članak

Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, optužio je tamošnjeg HDZ-ovog gradskog vijećnika Danijela Vnuka da mu je neovlašteno snimao dvorište i službeni automobil. Sve se, kako je Šimunić napisao na svome Facebook profilu, događalo u subotu popodne.

- Nažalost, Danijel Vnuk je danas uznemiril moju mamu, tatu i nećake jer je došel do mojeg dvorišta i fotografiral dvorište i službeni auto. Nazovi me, Danijel, drugi put, pustil te bum u dvorišće, pitaj za dozvolu kak normalni ljudi inače rade i fotografiraj do mile volje. Izbroji sve čučeke, purane i mačke koje imam. Pogle koliko trešnja ima cvjetova. Evo, dajem da svi vide - napisao je Šimunović koji je o svemu obavijestio i policiju. 

NAKON POŽARA TVORNICE Šimunić: Dežurne službe izašle su na teren nakon što sam ih nekoliko sati molio da to učine

Policija je, piše portal nizagorjemalo.hr, oko 18 sati zaista došla do Vnuka te uzela izjavu. HDZ-ov vijećnik novinarima portala kazao je kako nije snimao gradonačelnikovu kuću, već da je šetao i pričao na mobitel. Obojica žive u istoj ulici, a Vnuk je, kaže, izašao u šetnju. "U nedostatku inspiracije za nove ideje Viktor izmišlja konstrukcije", poručio je.

Šimunić je rekao kako ga je policija uputila da digne privatnu tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 09.04.2023.

    Neka on onda slika i njegovo drvorište, kuću…….

  • IvanHr 09.04.2023.

    Ovaj ima karijeru zbog HDZ-a (inače bi bio nitko i ništa)

  • TaličniTom 09.04.2023.

    U što se pretvorio hadezeovac!!! U čudovište, aliena, opasno biće koje izaziva strah, njegova pojava je horor.... Čim ga se vidi zove se policija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare