To je to što me zanima!

Gradonačelnik Osijeka Vrkić se oporavlja: Imao srčane tegobe

Nakon prvobitne hospitalizacije u osječkome KBC-u, Vrkić je upućen na kardiokirurški zahvat u KBC Zagreb, gdje su mu na Rebru ugrađene dvije premosnice
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić postupno se oporavlja od kardiokirurške operacije izvedene 18. travnja u Zagrebu, a uskoro ga očekuje rehabilitacija u jednom od specijaliziranih centara, izvijestili su u utorak iz osječke Gradske uprave.

Nakon prvobitne hospitalizacije u osječkome KBC-u, Vrkić je upućen na kardiokirurški zahvat u KBC Zagreb, gdje su mu na Rebru ugrađene dvije premosnice.

U priopćenju za javnost Grada Osijeka navodi se kako je zahvat u cijelosti protekao uredno te da je "maligna prirodna progresija srčane bolesti uspješno korigirana".

Dodaje se kako je prvi dan poslije operacijske Vrkić imao "blaži moždani udar zbog difuzne, multiorganske vaskulopatije u sklopu osnovne bolesti".

Njegovo trenutačno stanje je "u znatnom poboljšanju, kognitivne funkcije su mu uredne, motorički se oporavlja i počeo se mobilizirati". Uskoro ga očekuje rehabilitacija u jednom od specijaliziranih centara, navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • samoja82 15.05.2019.

    Daj ti likepo u invalidsku sad i pusti grad na miru...ima sposobnijih od tebe...stanovnistvo sto niste rastjerali ce vam komarci pojest je ih niste u atanju tretirat..

  • Gledaj grb 15.05.2019.

    za ovog se ćuje samo kad je u bolnici i kad su izbori. bandinjo je za ovog izmislio gradonačelništvo. bandinjo pored sveg posla stigao i bakicu u bolnici posjetiti prije nego je i sama shvatila da ju je udarila grana neki dan u ZG.

  • adika 15.05.2019.

    Hvala Bogu da će taj univerzalni tip političara otići , možda grad krene naprijed, a ne da živimo po njegovim shvaćanjima , kao ovo je sve dobro , a grad propada i nestaje .Neka ide čuvati unuke , i kositi travu na vikendicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare