To je to što me zanima!

Gradonačelnik Pule sam će krenuti čistiti gradske ulice

Rekao je da je svjestan da sa suradnicima neće moći sve očistiti, ali želi primjerom pokazati kako se voli grad. Pomoći će mu i šefovi gradskih tvrtki
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Pule potvrdio je da će u ponedjeljak u 21.30 sati sam zasukati rukave i čistiti gradske ulice. Rekao je da je svjestan da sa suradnicima neće moći sve očistiti, ali želi primjerom pokazati kako se voli grad, piše Večernji list. Osim snijega, grad je pogodio i štrajk komunalne tvrtke Herculanee, Pulaprometa i Vatrogasne postrojbe zbog neisplate božićnica. Radnici su odbili ponudu od 500 kuna božićnice. S Miletićem će u čišćenje krenuti i drugih gradskih tvrtki. Štrajkaši odrađuju jedino hitne intervencije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silent hill 21.12.2009.

    Balavac jedan, vidi se da nisi teško radio ništa u životu.. Nekad je bolje šutjeti..

  • FOTOGENIČNI SVETAC 21.12.2009.

    E neka čisti i neka vidi kakav je to posao za malu lovu, ali brzo će odustati jer taj nema pojma o ničemu, a kamoli raditi fizički posao kao ovi ljudi.

  • parki 21.12.2009.

    Ti češ očistit ! jadan ti je grad koji ti budeš očistio. Nije ti to polaganje kamena temeljca da ti režeš vrpcu a radnici da spuštaju kamen. Vidi se da ne znaš što je težak fizički posao kad si najavio da češ krenit u čiščenje u 21.30 sati, po ovoj zimi u tu uru više će moj qurac očistit nego takvih pet. Lijepo prestani srat i daj ljudima novce jer ako je itko u ovoj šporkoj i nekulturnoj vukojebini od države zaslužio novce onda su to smetlari. Ako ne postupiš tako onda češ se suočiti s teškim posljedicama koje slijede kada malo zatopli pa kad ti to nagomilano smeče izađe na nos!

Komentiraj...
Vidi sve komentare