To je to što me zanima!

Gradonačelnik se ispričao: Nisam platio svoje nastupe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je u petak izjavio kako je platio za gostovanje na televiziji, Mirko Duspara u subotu se ispričao svima kojima je 'nezgrapnom izjavom' nanio štetu
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara povukao je svoje izjave da platio 58 000 tisuća kuna za samopromociju u emisijama HTV-a. Sazvao je konferenciju za novinara i objasnio da su njegove izjave "krivo protumačene". Javno se ispričao i rekao kako nije platio za nastupe u "Brisanom prostoru" i "Otvorenom". Podsjetimo, Duspara je rekao kako je angažirao PR agenciju Moira koja mu je jamčila proboj u medije. Navodno je na taj način želio državi prezentirati probleme u kojima se nalazi Slavonski Brod i moguć bankrot grad. Vlasnica PR agencija Moira, Irana Nakić izjavila je u subotu kako nitko s HTV-a nije tražio ni dobio novac, ali da su se za slavonskobrodske probleme mnogi novinari zainteresirali. Novcem je, tvrdi, plaćen njezin rad. HTV će provesti istragu o ovom slučaju i prikupljenu dokumentaciju prepustiti Državnom odvjetništvu. O ovom slučaju u ponedjeljak će raspravljati Vijeće HRT-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • smogger 07.12.2008.

    Koja SRAMOTA!!!! Prvo kaze da je PLATIO silne novce iz GRADSKOG PRORACUNA za SAMOPROMOCIJU i da jos ima odradit jednu emisiju koja mu je otkazana radi tamo nekih ubojstava. A sada NIJE PLATIO nastupe?!?! Pa gdje je taj NOVAC NESTAO?!?!?! Odmah u zatvor, eto sto treba sa ovakvima jer mi ih je, kao i vecini, pun kofer!!!!

  • Zerlu 06.12.2008.

    dobar je to neki posao za 58000 kuna, mogla nam je objasniti o cemu se radi...!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare