To je to što me zanima!

Gradonačelnik Vrkić upao na pressicu: Došli ste raditi cirkus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gradonačelnik Osijeka je došao na pressicu glavne tajnice Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi Ljubice Pilić i prozvao ju da je došla u Osijek raditi cirkus
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić rekao je u utorak da će 208 zaposlenika Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku dobiti plaću. Prekinuo je konferenciju za novinare ispred zgrade Gradske uprave koju je sazvala Ljubica Pilić iz Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i rekao joj da 'prestane raditi cirkus', piše Jutarnji list. 

Upitao ju je zašto nije došla prosvjedovati ispred zgrade Županije koja je jednako kriva za sve i mahao s uplatnicama. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ludamala 16.01.2014.

    Čestitam svima koji su glasali za Vrkića

  • prst u oko 15.01.2014.

    to je vrkićevo poimanje demokracije, gade mi se takvi nazovi demokrati

  • Florenz_1 15.01.2014.

    Sramotan istup. Nekompetentnost zbog politikanstva protiv HDSSB kao drugog suvlasnika.HNK nikada nije imao potpisnika fin. dokumenata osim intendanta. Virmani su za njegova službena odsustva pripremsni su - unaprijed. Niti jedna financijska kontrola nije imala primjedbi na rad. Zar zbog oponiranja HDSSB-u srušiti uspješan rad ekipe kao v.d.? Glupost. To je politički cirkus, a istup gradonačelnika pred predsjednicom sindikata radnika kulture , najblaže rečeno - neprimjeren. Spasitelj Čepinske uljare ima nekompetentne suradnike i neodgovoran je suvlasnik HNK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare