To je to što me zanima!

Gradonačelniku Ivanu Penavi provalili u kuću i ukrali nakit

Istina je da mi je provaljeno u kuću i da su mi odnesene neke stvari. Dok policija ne odradi svoj dio posla i ne pronađe počinitelje, ne mogu više reći, rekao je Penava
Vidi originalni članak

Tijekom proteklog vikenda lopovi su provalili u kuću vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

- Istina je da mi je provaljeno u kuću i da su mi odnesene neke stvari. Dok policija ne odradi svoj dio posla i ne pronađe počinitelje, ne mogu više reći – rekao je Penava za Večernji list.

Glasnogovornik policije Domagoj Džigumović kazao je da je iz kuće otuđen nakit, a materijalna šteta pričinjena vlasniku iznosi više tisuća kuna. Nije želio potvrditi da je riječ o Penavinoj kući.

Provala se dogodila vjerojatno u noći s nedjelje na ponedjeljak u vrijeme kada u Penavinoj obiteljskoj kući nije bilo nikoga. Naime, vukovarski gradonačelnik bio je na Sinjskoj alki.

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Pravi Branitelj Hrvatske 10.08.2016.

    Smeće od čovjeka... kad vidim tu životinjsku facu sere mi se

  • vihor 2016 10.08.2016.

    ne bojim se ja za tebe ,jer od tvoga postenja , lako namiriti ces ti to od vodo tornja ,kakve ste posteni ,bojim se da ces taj nakit naplatiti duplo vise..

  • ivič 10.08.2016.

    brini se za svoj grad,a ne iči u Sinj!Ako nisi do sada nisi trebao iči,kolki nikad nečemo vidjeti alku,a barem nam nemaju što ukrasti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare