To je to što me zanima!

Golem: Želimo biti dio jednog novog HDZ-a koji se stvara

U drugi krug izbora za predsjednika zagrebačkog HDZ-a ušli su Ante Zvonimir Golem sa 174 glasova i Stipe Mamić sa 53 glasa. Pobijedio je Ante Zvonimir Golem
Vidi originalni članak

Pobjedu nakon drugog kruga izbora za predsjednika zagrebačkog HDZ-a odnio je Ante Zvonimir Golem.

- Obzirom da sam večeras postao predsjednikom najjače stranačke organizacije u kojoj postoje ljudi koji će podržati sve kandidate, ja ću morati zadržati neutralnost jer koji god kandidat donese promjene, mi kao Grad ćemo s njima morati surađivati - rekao je Golem. 

- Ja dajem jasnu potporu svima koji donose promjene pa neka najbolji pobjedi jer mi kao Grad želimo biti okosnica jednog novog HDZ-a koji se stvara - istaknuo je. 

Najavio je korjenite promjene u radu i najavio da će se kandidirati za gradonačelnika, ali i da za to treba podršku stranačkih kolega. 

- Prvi potezi u Gradu će biti podizanje Gradskog odbora i cijele gradske organizacije jer nije bilo kontinuiranog rada i protoka informacija. Ovo će sada postati veliki timski rad i dat  ćemo odgovore na mnoge probleme. Plan u program je prikazati Zagrepčanima viziju kako želimo razviti grad do 2020. - rekao je Golem. 

Birali između sedam kandidata

Na izbornoj skupštini zagrebačkog HDZ-a u srijedu je 370 izaslanika bralo novog predsjednika. Birali su između sedam kandidata Ivana Bračića, Drage Ćalete, Tomislava Družaka, Ante Zvonimira Golema, Sande Kolić-Makar, Stipe Mamića i Zorana Šanguta. 

Na početku skupštine usvojen je poslovnik, a predsjednik Gradskog odbora Gordan Jandroković poručio je kako je siguran da će izbor proći u dobrom ozračju. 

Na izbornoj skupštini, na kojoj bi trebalo biti 395 izaslanika, uz predsjednika izabrani su i 39 članova gradskog odbora, petero članova nadzornog odbora kao i 61 izaslanik za 15. opći Sabor HDZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • amaja 27.04.2012.

    Hej momci, otužni su vam komentari! Ne baš svi ali većinom da. Nezainteresiranost, zbunjolnost, neotrježenjenost... Vi ste vjerojatno izvan interneta dobri dečki ... Ali ovako kroz komentare Vi kao da pripadate nekom, ajmo reć, nedruštvu, iliti nekom civilnom iliti smrvljenom Sorošovom društvu ... i da nitko neku suvislu da napiše ... Gospodin dr. Ante Golem gdje god je radio sve je poslove, obavljao stručno i časno kao i njegov otac, pokojni dr. Frane Golem, prvi veleposlanik Republike Hrvatske u SAD. Dr. Frane je bio beskompromisan i pravičan borac za Hrvatsku i za prava svih građana. Sin nastavlja! Čestitam! Hrvatska ima šanse! Čestitam i svim izaslanicima zagrebačkog HDZ-a! Izborom Dr Golema zagrebački hadezeovci su prokužili i uspješno riješili sva ispitna pitanja antihrvatske mafijaške izborne "političke" kuhinje (znate već koje kuhinje)! Molimo Boga da i izaslanici na saboru HDZ-a izaberu one ljude koji razumiju što je to gospodarstvo i da se od njega živi, koji znaju što je pljačka i da sve treba procesuirati, te da izaberu najčasnije među sobom! To je preduvjet rasta zaposlenosti ... Tada se tek možete opustiti i brbljetati po internetu ...

  • mandzukic100 26.04.2012.

    mene samo zanima kako jedan obican gradjan sam sebi moze objasniti zasto je jos uvijek clan HDZ-a,a ima ih sigurno na tisuce koji se nisu okoristili.ZASTO ljudi?

  • kemo 26.04.2012.

    Bože čuvaj Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare