Obavijesti

News

Komentari 46

Golem: Želimo biti dio jednog novog HDZ-a koji se stvara

Golem: Želimo biti dio jednog novog HDZ-a koji se stvara
13

U drugi krug izbora za predsjednika zagrebačkog HDZ-a ušli su Ante Zvonimir Golem sa 174 glasova i Stipe Mamić sa 53 glasa. Pobijedio je Ante Zvonimir Golem

VIDEO

Pobjedu nakon drugog kruga izbora za predsjednika zagrebačkog HDZ-a odnio je Ante Zvonimir Golem.

- Obzirom da sam večeras postao predsjednikom najjače stranačke organizacije u kojoj postoje ljudi koji će podržati sve kandidate, ja ću morati zadržati neutralnost jer koji god kandidat donese promjene, mi kao Grad ćemo s njima morati surađivati - rekao je Golem. 

- Ja dajem jasnu potporu svima koji donose promjene pa neka najbolji pobjedi jer mi kao Grad želimo biti okosnica jednog novog HDZ-a koji se stvara - istaknuo je. 

Najavio je korjenite promjene u radu i najavio da će se kandidirati za gradonačelnika, ali i da za to treba podršku stranačkih kolega. 

- Prvi potezi u Gradu će biti podizanje Gradskog odbora i cijele gradske organizacije jer nije bilo kontinuiranog rada i protoka informacija. Ovo će sada postati veliki timski rad i dat  ćemo odgovore na mnoge probleme. Plan u program je prikazati Zagrepčanima viziju kako želimo razviti grad do 2020. - rekao je Golem. 

Birali između sedam kandidata

Na izbornoj skupštini zagrebačkog HDZ-a u srijedu je 370 izaslanika bralo novog predsjednika. Birali su između sedam kandidata Ivana Bračića, Drage Ćalete, Tomislava Družaka, Ante Zvonimira Golema, Sande Kolić-Makar, Stipe Mamića i Zorana Šanguta. 

Na početku skupštine usvojen je poslovnik, a predsjednik Gradskog odbora Gordan Jandroković poručio je kako je siguran da će izbor proći u dobrom ozračju. 

Na izbornoj skupštini, na kojoj bi trebalo biti 395 izaslanika, uz predsjednika izabrani su i 39 članova gradskog odbora, petero članova nadzornog odbora kao i 61 izaslanik za 15. opći Sabor HDZ-a. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...