To je to što me zanima!

Građevinski radnici hodali su po kranu na 40 m visine

Dvojica radnika u dva su se navrata penjali na visoku dizalicu na gradilištu na zagrebačkoj Sigečici. Jedan je morao pridržavati drugoga
Vidi originalni članak

Sjedila sam u sobi i učila. Gradilište je točno preko puta moje sobe. Primijetila sam u daljini da dvojica muškaraca šeću po kranu koji je visok barem 40 metara - rekla nam je čitateljica Valentina Šuljić. Kaže da se dizalica pokvarila, pa su je morali popravljati "u zraku".
- Ostali radnici uopće se nisu osvrtali na njih dvojicu. Valjda su ti građevinari navikli na sve. Tko zna za koliko novca rade te opasne stvari. Zbog daljine nisam vidjela imaju li kakvo sigurnosno uže - dodala je čitateljica. Krak dizalice, na kojem su dvojica radnika hodala, njihao se.
- Nije odavao dojam da je gore stabilno. Radili su najmanje 15 minuta. Dizalica je nakon toga proradila - rekla nam je Valentina. Kran je od devetokatnice u izgradnji viši za nekoliko katova - dodaje Valentina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 24.11.2009.

    nadam se da će ih vidjeti Šemso, Nina i Dubravko

  • Nizozemac 24.11.2009.

    Ako su ta dva radnika imali sigurnosne pojaseve nije nista ni cudno a ni strasno samo ako su vezani sigurni su kao na zemlji a ako se boje visine to je vec nesto drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare