To je to što me zanima!

Grafitima na Krku oštetio zidove, vrata, javnu rasvjetu...

On je od početka ove godine u više navrata i na više različitih mjesta na području grada Krka ispisivao razne grafite neprimjerena i uvredljivog sadržaja. Ispisujući grafite oštetio je zidove, vrata, stupove javne rasvjete
Vidi originalni članak

Krčka je policija ulovila maloljetnika koji je uporno oštečivao tuđu imovinu na području našeg najvećeg otoka.

On je od početka ove godine u više navrata i na više različitih mjesta na području grada Krka ispisivao razne grafite neprimjerena i uvredljivog sadržaja. Ispisujući grafite oštetio je zidove, vrata, stupove javne rasvjete, spremnike za otpad i druge gradske objekte i predmete, pričinivši na taj način lokalnoj jedinici štetu od najmanje 35.000 kuna. U sklopu kriminalističkog istraživanja od osumnjičenoga je oduzet sprej i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom te je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.  

Također, dovršeno je i kriminalističko istraživanje riječke policije nad 23-godišnjim muškarcem zbog počinjenja istovrsnog kaznenog djela. Njega je policija zatekla  u prosincu prošle godine prilikom obilaska terena dok je ispisivao grafite na prostoru kampusa u Rijeci. Tom prilikom su mu oduzeti sprejevi, markeri i drugi predmeti, a ispisivanjem grafita oštetio je visokoškolsku ustanovu za oko 2.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare