To je to što me zanima!

Grana spasila tetu, baku i unuku od smrti u provaliji

Baka, unuka i trudna teta sletjele su s ceste kraj Omiša u šipražje. Auto je na boku ostao visjeti na grani iznad provalije duboke desetak metara
Vidi originalni članak

Stablo pored izletišta Radmanove Mlinice kraj Omiša spasilo je tri putnice u Fiatu Punto da ne prokližu u 10-ak metara duboku provaliju. Sat su vremena Petra S. (23), baka joj Anka Š. (67) i trudna tetka Ivana Š.(29) iz Kučića oslonjene o njega na bok prevrnutom vozilu čekale da ih se izvuče.
- Vozila sam sasvim polako od Kučića ka Omišu, no proklizala sam u zavoju zbog ulja na cesti i zaustavili smo se doslovno na grani nekih pet metara niže. Bilo je strašno. Tetka je da ne padne na mene visila na rukohvatu u autu. Mobitelom smo pozvali ujaka i on je organizirao izvlačenje, jer nas nitko nije s ceste vidio od raslinja, ispričala je Petra.
Ubrzo su stigli omiški vatrgoasci, vučna služba i policija. Potpuno prestrašene izvukli su ih kroz prtljažnik, te su ih prevezli u KBC Split.
- Srećom dobro smo prošle kako je moglo biti. Teta i dijete su dobro. Baku boli kralježnica, a mene ključna kost, noga i ruka. Očekuju nas daljnje pretrage, kazala je Petra koju smo zatekli u čekaonice splitske Hitne. Upozorila je da je zavoj u kojem je izgubila kontrolu nad upravljačem poznat po čestim prometnim nesrećama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • z501 24.11.2008.

    to ti je kad žena vozi

  • peguy7 24.11.2008.

    ..a i osigurana je cesta strasno..sta nestave neku zastitnu ogradu..neko nece imati srece pa zapati na grani..

  • tajnamoja 24.11.2008.

    Kao što rekoh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare