To je to što me zanima!

Grbin: 'Hrvatska s Plenkovićem koji je bahat, a s druge strane je preosjetljiv ne može dalje'

Bezobrazluk i teške riječi su jedno, a bojkotiranje suradnje s predsjednikom kojeg su izabrali građani je drugo - istaknuo je predsjednik SDP-a
Vidi originalni članak

Građani su postali taoci ega gospodina Plenkovića. U politici se često častimo riječima koje su preteške i koje bi trebalo izbjegavati, ali svi ih koristimo. Ne možeš se baviti politikom i biti mimoza, rekao je Peđa Grbin u razgovoru za RTL Danas.

On je prokomentirao današnji incident u kojem su se predsjednik države Zoran Milanović te premijer Andrej Plenković 'častili' uvredama nakon inicijative nekoliko generala za pomilovanjem bivših agenata UDBE Perkovića i Mustača.

SREDIŠNJICA UZVRAĆA Rat se nastavlja: HDZ nazvao Milanovića ruskim agentom

- Bezobrazluk i teške riječi su jedno, a bojkotiranje suradnje s predsjednikom kojeg su izabrali građani je drugo - istaknuo je predsjednik SDP-a i poručio: 

- Hrvatska s Plenkovićem na čelu koji je bahat, a s druge strane preosjetljiv ne može dalje.

- Pomilovanje ne znači oprost od kaznenog djela za koje je netko osuđen. Pomilovanje je čin milosrđa koji se daje nakon što je netko pravomoćno osuđen - istaknuo je Grbin.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • little John 21.04.2022.

    Tko je unio govor ulice u politiku? Odgovor je: vaš vrli predsjednik Zoki!

  • gvagec 21.04.2022.

    Eto sa Ruskim špijunom se ni za igrati, hoće reći kaj te ide ...

  • zivkobabic 21.04.2022.

    Moraju se uozbiljiti i predsjednik i premjer ovo nije njihova država nego svih nas koji su se borili za nju i nemaju pravo uličnim rječnikom voditi istu, neka odu i hoćemo nove izbore za njh oba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare