To je to što me zanima!

Grčić: Ne odustajemo, Vlada će riješiti problem Spaladiuma

Grad Split i država godinama su plaćali najam da bi dvorana samo pet godina od izgradnje otišla u stečaj. Gradnja je izglasana u gradskoj vijećnici 2007. godine
Vidi originalni članak

Problem je bio prekompliciran za DORH i Ministarstvo pravosuđa i oni su sugerirali da je to toliko kompleksno da će se morati tražiti dodatne pravne ekspertize za koje nismo imali vremena. Spaladium Arena će se riješiti kroz stečaj, a pravna država će imati što reći, rekao je ministar Branko Grčić, ali to što je rekao znači malo nakon što su ulupane stotine milijuna kuna u propalu dvoranu. 

Grad Split i država godinama su plaćali najam da bi dvorana samo pet godina od izgradnje otišla u stečaj. Bila je 2007. godina kad su splitski gradski vijećnici konsenzusom glasali za gradnju Spaladium arene.

Radilo se o projektu koji je uz dvoranu uključivao i poslovni toranj, a sve skupa na čak 135.000 kvadratnih metara. Grad Split trebao je kroz prihode od najma prostora plaćati svoj dio najma, ali je sve propalo jer je iz cijelog projekta izgrađena samo dvorana.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mili999 23.08.2014.

    Grčić: Ne odustajemo, unistavat cemo Hrvatsku dok god mozemo...

  • bbbdado 23.08.2014.

    Branko , polako pakiraj vrećice

  • Mladen Kozic 23.08.2014.

    Radilo se o projektu koji je uz dvoranu uključivao i poslovni toranj, a sve skupa na čak 135.000 kvadratnih metara. Grad Split trebao je kroz prihode od najma prostora plaćati svoj dio najma, ali je sve propalo jer je iz cijelog projekta izgrađena samo dvorana.Sad ja vas sve pitam tko je kriv što nije izgrađeno sve po projektu i opet će se naći pametni i reći ova vlada je kriva ,nije kriva za to što nije izgrađeno sve po projektu ,ali je kriv što nije još privela i kaznila sve one koji su krivi što se sve nije izgradilo po projektu, za to je definitivno kriva .

Komentiraj...
Vidi sve komentare