To je to što me zanima!

Grčić tvrdi: O samom datumu izbora danas nije bilo riječi

Oko datuma izbora nije bilo riječi, ali oko izbora jest. Dakle, mi se kontinuirano pripremamo za izbore, rekao je ministar nakon sjednice Predsjedništva SDP-a
Vidi originalni članak

Oko samog datuma izbora danas nije bilo riječi, ali oko izbora jest. Dakle, mi se kontinuirano pripremamo za izbore, rekao je u srijedu ministar Branko Grčić nakon sjednice Predsjedništva SDP-a.

- Fino brusimo sve one ideje koje su bitne za pripremu i nadamo se uskoro početak kampanje i to je to. Dakle, imamo dobre rezultate kao Vlada, sve bolje. Na njima ćemo uglavnom temeljiti našu kampanju. Uzlet koji Vlada ima u zadnjim anketama sigurno će biti bitan u cijeloj toj priči - smatra Grčić.

I predsjednik Sabora Josip Leko potvrdio je kako nije bilo riječi o datumu izbora.

- Bavili smo se politikama SDP-a - rekao je Leko dodavši kako stranka želi realizirati strateške ciljeve poput Pelješkog mosta.

Leko i Grčić dotakli su se i koalicije. Grčić je rekao kako nije bilo riječi o okupljanju stranaka ljevice, odnosno Čačića i Josipovića, ali da se govorilo o Kukuriku koaliciji na sljedećim parlamentarnim izborima.

- O našim koalicijskim stvarima, o jednom potencijalu koji se svaki dan širi, pa i s ovim manjim strankama o čemu će za koji dan biti informacija u javnosti - najavio je Grčić te dodao kako o IDS-u na Predsjedništvu nije bilo riječi, dok je Leko nastavak suradnje s IDS-om komentirao riječima.

- Nije nigdje zapelo. Još je uvijek sve otvoreno. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • vroni 21.08.2015.

    Zbogom i ne vraćajte se više.

  • vroni 21.08.2015.

    Ma kad god bili izbori vi ste prošlost prošlosti, adios gringos.

  • lokal patriota 20.08.2015.

    Kako čovjek laže.I sam vjeruje u ono što izjavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare