To je to što me zanima!

Grčić: Želim vjerovati da smo dotakli dno i da stiže oporavak

Ovo je maraton, nije na sto metara. Ovo je teška i mučka trka u kojoj se testiraju sve psihofizičke mogućnosti članova Vlade, kazao je ministar regionalnog razvoja
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić u intervjuu za Novu TV kazao je kako je očekivao da će država u prvom kvartalu biti u minusu od jedan posto. 

- Usporavamo pad, a nadam se i da je to početak ozbiljnijeg oporavka. U godinu smo krenuli s manjim minusom, a u zadnjima se nadam plusu - kazao je ministar i dodao kako želi vjerovati da smo dno dotaknuli. 

Na pitanje kada će se vidjeti pomak, Grčić je rezultate najavio za drugu polovicu mandata ove Vlade. 

- Ovo je maraton, nije na sto metara. Ovo je teška i mučka trka u kojoj se testiraju sve psihofizičke mogućnosti svih članova Vlade - rekao je Grčić. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • emma123 02.06.2013.

    Grčić, ti mi jedini djeluješ onako baš normalan

  • ludom 02.06.2013.

    Željeo bih i sam vjerovati, a onda pročitam članak o hrvatskim građanima koji su zatražili azil u Islandu. Ako je tome vjerovati, niste nas samo ekonomski upropastili već i moralno, ljudski ili kako god hoćete. Svima nam je poznato kako se gleda na države iz kojih građani žele pobjeći. Nisam ni u najcrnjim mislima mogao naslutiti da će nas nesposobne, parazitske i socijalno neosjetljive političke grupe dovesti do toga da moramo negdje tražiti utočište i napuštati vlastiti dom. Za to stanje, nisu krivi samo paraziti koji vladaju, nego i mi sami koji trčimo na izbore i zaokružujemo baš takve koji nas poslije kradu (pod okriljem zakona) i to u suradnji sa raznim bankarskim silnicima i moćnicima. Povijest se ponavlja. Sjetimo se tridesetih, šezdesetih i evo sada u 21. stoljeću dešava se ista stvar.

  • tuti fruti 11 31.05.2013.

    Neznam kako ovu vladu nije sram hodati po ulici ali kada odu najesen kako če tek ih onda biti sram.

Komentiraj...
Vidi sve komentare